Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha a repülőgép turbulenciába...

Ha a repülőgép turbulenciába kerül, milyen szöveget mond be a pilóta?

Figyelt kérdés

Hosszú történet, hogy miért kérdezem... nem muszáj szóról szóra, csak a lényeg legyen meg.

Köszönöm előre is!!!!!

2014. máj. 26. 17:07
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
oké, köszi :)igen, azt még én is tudom, hogy egy turbulencia elvileg nem okozhat nagy problémát, ezért nem is értem, miért fél mindenki annyira a repüléstől :D
2014. máj. 27. 17:24
 12/13 anonim ***** válasza:

Majus kozepen repultem Wizzairrel Londonba, a fel repulout alatt razkodott a gep a turbulenciaktol, senki nem mondott, nem jelentett semmit. Az orosz legiutaskisero Elena pedig vigan csinalta a meregdraga kavet, mintha nem is remegne veszettul a gep :D Jobb helyeken igy megy ez, na! Minek riogatni a nepet helyzetjelentessel, ha ehelyett a penzt lehet beloluk kicsalni :D

Egyebkent olyan vacak biztonsagi ovek voltak a gepen, hogy az szerintem csak dekoraciora jo, nem hinnem, hogy barmilyen biztonsagot nyujt. De legalabb az ulesek olyan szuken vannak, hogy ulni is alig fer el az ember, igy legalabb nincs hova csuszni, esni, ha bajba kerul a gep.

2014. jún. 12. 00:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Kedves utolsó, azok a "vacak" övek AmSafe gyártású biztonsági övek.

Az AmSafe 1955 óta gyárt biztonsági öveket, az utasszállítók 99%-ában ez az öv található. Tehát nagy valószínűséggel, ha más társaság gépére váltasz jegyet, ott is abba fogod becsatolni magad. :)

2014. jún. 15. 10:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!