Wizzair - feladott poggyászban lehet homokkal töltött csuklósúlyt vinni?
Figyelt kérdés
Pár nap múlva külföldre költözök és mivel napi szinten tornázok, így viszem magammal a "kellékeket" - kis kézi súlyzó, gumikötél :) Ezekkel nincs baj. Van viszont 2 homokkal töltött csuklóra és bokára csatolható súlyom. Ezeket feladott poggyászban vihetem? Nem fogják átvilágítás után kinyitni a poggyászomat és felvágni a súlyokat, hogy megnézzék, valóban csak homok van-e bennük?2014. máj. 13. 02:21
1/4 anonim válasza:
Feladott poggyászba gyakorlatilag mindegy hogy mit raksz! A robbanóanyag, drog, élő állat, ember, egyéb illegális terméken kívül!
Nem, nem fogják felvágni, a monitoron látszik mi az, ha meg drog gyanús, előbb a kutyával szagoltatják.
2/4 anonim válasza:
Berakhatod nyugodtan a feladandó poggyászba. Senki nem fogja felvágni. Ehhez az kell, hogy a drogkereső kutya megálljon a bőröndöd előtt jelezze, hogy drogot észlelt. Ha nincs drog nálad, akkor ilyen probléma nem fog felmerülni.
3/4 anonim válasza:
Egészen biztosan lehet, mert én legutóbb homokkal tömött herezacskó nehezítőt vittem át így, és nem szóltak érte.
4/4 anonim válasza:
Ez miert van kiemelve? Milyen valaszt varsz? Mint utas, akar mint tapasztalt utas is mondhatjuk hogy nem fogjak. Ezt a valaszt mar megkaptad, de te ezek szerint nem hiszed el, mert kiemelted. Ha ideteved egy biztonsagis, szerinted O mit fog mondani? Azt hogy "nem szoktuk, de a korulmenyektol fugg" -- mast nem mondhat. Szoval, miert emelted ki, milyen valaszt varsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!