Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Hogy kell "repülni"?

Hogy kell "repülni"?

Figyelt kérdés

Soha nem utaztam még repülővel, és érdekelne, hogy hogyan kell.

Valaki leírná onnantól kezdve, hogy hogy kell a repülőjegyet megvenni, odáig, hogy beszállok a gépbe?

2014. máj. 8. 08:24
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszi a részletes leírást!
2014. máj. 8. 11:02
 12/23 anonim ***** válasza:
Azért kérhették az útlevelét annak aki írta mert lehet hogy Európán kívűl utazott oda mindenképp kell. De ha csak EU-ban utazol nem kell, tehát aki azt írta h tőle nem kérték az nem ment tengerentúlra..ennyi..
2014. máj. 8. 14:18
 13/23 anonim ***** válasza:
Utolso, leirtam hogy fapadossal utazom. Szerinted melyik fapados megy a tengeren tulra?
2014. máj. 8. 16:12
 14/23 anonim ***** válasza:
:D
2014. máj. 8. 16:21
 15/23 anonim ***** válasza:
Melyik fapadossal?
2014. máj. 8. 18:00
 16/23 anonim ***** válasza:
Fapados megy tengeren tulra pl Dubaiba:D oda kell utlevel, de londonba mar nem szoval...
2014. máj. 8. 20:41
 17/23 anonim ***** válasza:

Londonba is kell útlevél, csak nem a jegy vásárlása idején, hanem amikor utasfelvételt ("becsekkolás") végzed.

Schengenen belül viszont egyáltalán nem kell. És igen, Kovácsék egymás jegyével utazhatnak ilyenkor, ezt semmi sem tiltja.

2014. máj. 9. 08:37
 18/23 anonim ***** válasza:

"Legyen olyan mondat, hogy "mindösszesen az ár, amelybe minden beleértendő" "

Na ilyet nem fogsz találni. Mi az hogy minden? Mi minden?

Az első pillanattól látod az utazás költségét de fapados és egyre több hagyományos társaság is külön kér pénzt a feladott csomagokért. Én pl szinte soha nem kérek feladott csomagokat, szóval nekem már az elején is megfelelő árat ír. Aki kér csomagot az persze ellenőrizze, hogy az éppen képernyőn látott árban van-e csomag is.

De persze ez sem "minden", mert ezer más dolgot vehetsz.... ;-)

2014. máj. 9. 09:09
 19/23 anonim ***** válasza:
Dabasi mióta van a tengerentúl??.?
2014. máj. 9. 09:31
 20/23 anonim ***** válasza:
Dubai. Mióta van a tengerentúl?
2014. máj. 9. 09:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!