Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Utazasnal valo csomagszallitas...

Utazasnal valo csomagszallitasrol szeretnek erdeklodni segitetek?

Figyelt kérdés
egy europai unios orszagba repulok nem sokara, 14 eves vagyok es az szeretnem megtudni hogy hogyan tudnek cigit vinni magammal ugy hogy nem veszi eszre anyam vagy nem pakoltatjak ki az orok
2014. máj. 3. 03:36
 1/4 anonim ***** válasza:
A cigi miatt nem pakolják ki. Nem tilos cigit vinni és nem is a biztonsági őrök dolga. Ők a repülés biztonságát veszélyeztető dolgokra figyelnek: pisztoly, kés, más éles tárgy, folyadékok... Ha bőröndben levő cigit látják a röntgengépen, az nem érdekli őket.
2014. máj. 3. 07:57
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem gondolom, hogy bármelyik tisztességes felnőtt ember segítene neked abban, hogy dohányterméket használjál.

A kérdésed alapján gyerek vagy még, tehát elég sok erkölcsi és törvényi korlátot szeretnél a kérdéseddel áthágni!

Csak azt tudom tanácsolni, hogy noha a cigaretta szállítása önmagában nem törvényellenes, ne is próbálkozz vele. És sohase szokjál rá.

Egyébként pedig át kellene a kérdésedet tenni az utazási kategóriából valami másba.

2014. máj. 3. 12:00
 3/4 A kérdező kommentje:
az 1. nek koszonom es 2. kepzeld rengeteg tisztesseges ember van aki vesz nekem cigit v piat ok azokk koze tartoznak akik tudjak h mijen a boldog gyerekkor . 'erkolcsi es torvenyi hatarok athagasa' nem teszek kart ezzel senkibe sot meg a penzem 80 %aval tamogatom az allamot amiert cserebe hozza nekem ezeket az ertelmetlen torvenyeket. es csak egy hetre elegendo cigit vinnek ami nem .es mar raszoktam es nagyon szeretem
2014. máj. 3. 14:32
 4/4 anonim ***** válasza:
Üdv kisgyerek, vagy troll.
2014. máj. 3. 14:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!