Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Feltörték, de nem tűnt el...

Feltörték, de nem tűnt el semmi. Ki nyithatta fel?

Figyelt kérdés

Tegnap utaztam egy a budapesti repülőtérről induló járattal. Érkezés után vettem észre, hogy a kis lakatot letörték a bőröndömről, és turkáltak a cuccaim között.

Szerintetek mire véljem ezt? Mással is történt már hasonló dolog?

Ha biztonsági okok miatt nyitották volna fel, nekem is jelen kellett volna lennem, vagy nem? Ha pedig lopni akartak, miért nem tűnt el semmi?

2014. ápr. 16. 21:20
 1/9 anonim ***** válasza:
40%
nem kell jelen lenned, kinyitják ők maguktól is, ha gyanúsat észlelnek átvilágítás során.
2014. ápr. 16. 21:54
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Szerintem lopni akartak, csak nem találtak semmi érdekeset.

Ez biztos nem egy "hivatali" megoldás volt.

2014. ápr. 16. 22:05
 3/9 A kérdező kommentje:
De ha az ellenőrzés során nyitották ki, legalább egy papírt kellett volna hagyniuk, hogy ők nézték át, nem? Ráadásul úgy "gyűrték" vissza a dolgokat.
2014. ápr. 16. 22:16
 4/9 anonim ***** válasza:
47%
Tuti-lopás akart lenni!
2014. ápr. 16. 22:47
 5/9 anonim válasza:
43%
lopni akartak.
2014. ápr. 16. 23:00
 6/9 anonim ***** válasza:
37%
Ha a bőröndödet nem látják át teljesen fel kell nyitniuk, és átkutatni. Ez a legtöbbször a duma. De ilyen esetekben gyakran el is tűnik valami. Ezért nem szabad értéket a feladandó poggyászba tenni.
2014. ápr. 16. 23:21
 7/9 anonim ***** válasza:
28%

ló..sz tűnik el, több hatósági ember van jelen ilyenkor plusz kamerával rögzítenek mindent, nem gondolod hogy kockáztatják az állásukat

átnézték és ennyi, joguk van rá, benne van az utazási feltételekben, ha nem tetszik menj bringával

2014. ápr. 16. 23:43
 8/9 anonim ***** válasza:
62%
nekem volt h a tsa v ki kinyitotta es atturta a borondomet, de hagytak benne egy lapot, hogy ok voltak es ne parazzak rajta csak rutinellenorzes volt.
2014. ápr. 17. 02:05
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat!

Nem volt különösebben értékes dolog a bőröndömben, de ha joguk is van rá, legalább egy papírt hagyhatnának, hogy ők vizsgálták át, mint ahogy írta is valaki. Amúgy nem gondolnám, hogy minden ponton kamerák vannak...

Kedves Dontbefool! Nyilván nem fogok biciklivel járni. És nem, nem tetszik, ez a fajta megoldás, mert ha már ennyi pénzt kifiztek az utazásért, ráadásul külön poggyászdíjat is, elvárnám, hogy legalább biztonságban megérkezzen a bőröndöm, beleértve a tartalmát is. Persze nézőpont kérdése... lehet, hogy a mi biztonságunk miatt kell ez, de legalább egy cetlit beledobhatnának, hogy ők voltak, és nem a rakodók, vagy más... akarta kipakolni a bőröndöm. És az sem kellemes amikor már a futószalagon látom, hogy szétszedték a cuccaim...

2014. ápr. 17. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!