Rendeltetek már repülőjegyet a tripsta.hu illetve airtickets.com oldalon? Milyen tapasztalatotok volt?
Mielőtt elájulnál a magyar utazási irodák haszonkulcsától, és pénzváltási mechanizmusától, érdemes ugyanazt a keresést megnézni ezeken is:
Vagy legalábbis pár híresebb cégén.
Osszehasonlitottam a Kayak oldalaival ahol en szoktam venni a jegyeimet.
A tripsta nem adja ki a legolcsobb jegyeket es felszamol 10 dollar szervizkoltseget.
Az airtickets 10%-70% kozott tobbert kinalja ugyanazokat a jegyeket, viszont ajanl olyan jegyet versenykepes aron ahol legitarsasagok keverekevel utazhatsz.
Én rendeltem, de soha többet nem fogok a tripsta-tól.
Még áprilisban lefoglaltam repülőjegyet átszállással, augusztusi indulással.
Ha nem érdeklődöm a légitársaságnál és nem kérem tőlük az igazolást, akkor a tripsta arra nem volt képes, hogy emailben értesítsen, hogy törölték a járatot, nem a megadott időpontban érkezünk, ami le volt foglalva a szállás a célországba, hanem 15 órával később egy másik géppel kell továbbrepülnünk.
Na ezért nem kérek többet a tripstából és mindenki nézzen utána, ha tőlük rendel. Mert hiába olcsóak, de a kezelési költségért cserébe ezt sem várhatjuk el, hogy egy email-es értesítőt küldjön.
Mindenkinek ajánlom, hogy közvetlenül a légitársaságtól rendeljen jegyet, mert akkor biztos, hogy nem lesz probléma, ha törlik a járatot vagy késéssel indul, és érkezik a gép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!