Holnap fogok eloszor repulni! Ezeket fel lehet vinni a gepre?
Figyelt kérdés
Kezipoggyaszom lesz csak. Az alapveto ruhak mellett ezeket belerakhatom? 3 doboz cigi, sminkcuccok (semmi folyadekos alapozo,viszont szemoldokcsipesz). Tovabba: viselhetek bizsu ekszert? Csak karkotmeg nyaklanc. Meg vinnek magammal is. Koszi a segitseget!!2014. márc. 24. 10:37
2/10 anonim válasza:
Igen, viszont az ékszert lehet le kell venni, míg átmész a biztonsági fém detektoron.
3/10 A kérdező kommentje:
Szuper,koszonom! Es borotvat tehetek a csomagomba? :D
2014. márc. 24. 11:09
4/10 anonim válasza:
nálam mindig van kontaklencse folyadék, folyékony alapozo és parfüm is.
egyszer egy 12 db os borotva szettet vittem fel, nem szoltak eddig még semmiért sem. (amit elvettek tölem az a fokhagymanyomo volt :D)
5/10 anonim válasza:
Hát borotvát tuti nem lehet felvinni!
6/10 anonim válasza:
Borotvát is lehet vinni, de azt a nyakelvágós fajtát vidd! :)
7/10 anonim válasza:
8/10 anonim válasza:
most megkérdeztem a férjem, hogy meghülyültem vagy csak álmodtam, azt mondta egyiksem :D 12 -es borotvát hoztunk Madridbol-Genfbe, kézipoggyászban.
9/10 anonim válasza:
" Hát borotvát tuti nem lehet felvinni!"
Tévedsz. Manapság divatos eldobhato borotvát vihetsz kézi poggyászban is. A főleg régebben használatos pengét viszont nem viheted kéziben, csak feladott csomagban. Mivel 99% az elsőre gondoltál, így szinte biztos viheted.
(logikus amúgy: előbbivel kárt okozni nem tudsz, utóbbival viszont súlyos sérülést lehet okozni)
10/10 anonim válasza:
na megnyugodtam, hogy mégse vagyok hülye, lehet borotvát felvinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!