Ha van feladandó poggyászom kell-e fizetnem a check-in-ért ha az online check-int választom?
Nem világos a wizzair weblapján a leírás.
Lesz feladandó poggyászom és kézipoggyászom is. Az internetes csekkolást választom.
A weblapon azt írják, hogyha van feladandó poggyászom oda kell mennem a check-in pulthoz. Az nem világos, hogy ezért akkor így kell-e fizetnem.
Szia! Igen, ezt tudom, hogy amit tudok, magamra vehetek.
Bár, a szállodában adnak törölközőt, és ugye lesz ágynemű is, én azért viszek magunknak mindkettőből eleget.
Még azt kihagytam, hogy amit ingyen lehet vinni, azt biztosan visszük: tehát mindenképpen lesz 2 kicsi kézipoggyász.
Ha ebbe beleférünk, nem lesz más, ha nem, akkor 1 kicsi + 56 × 45 × 25 cm-es feláras kézipoggyász.
Ha ebbe sem férünk bele, akkor nem fizetünk 2 feláras kézipoggyászért, hanem lesz egy feladandó poggyász. Az úgy jobban megéri.
Most ezt úgy moú ndom, hogy megnéztem a feláras kézipoggyász és a poggyász díjait.
a feladandó ugye 32 kg lehet, és 6000 Ft, 1 db feláras kézipoggyász pedig 2000 Ft.
Kettőnknek a 2 feláras kézipoggyász 6000 Ft szintén, viszont csak 2 × 10 kg kerülhet bele, azaz 20 kg.
Az utolsó hsz-omat elírtam, szóval nem 2000, hanem 3000 Ft a nagyméretű kézipoggyász.
#6 nagyméretű feladott kézipoggyász nincs.
Van: kézipoggyász VAGY helyette nagy méretű kézipoggyász ÉS max. 6 db szinte bármilyen méretű egyenként max 32 kg-os FELADOTT poggyász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!