Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyire tömöttek a WizzAir...

Mennyire tömöttek a WizzAir járatok?

Figyelt kérdés
Így főszezonon kívül mennyire kihasználtak a wizzair gépei? A héten vennék jegyet és azért érdekelne, hogy megérné-e most venni elsőbbségi beszállás opciót mellé? Ketten utaznánk, ezért lenne fontos. Utaztam már más (nem fapados) légitársaságokkal és azt figyeltem meg, hogy így tavasszal kb. az ülőhelyek fele üres volt. Tapasztalatok?

2014. márc. 11. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
61%
Teljesen felesleges. Én még főszezonban sem fizettem soha elsőbbségi beszállást, és mindig volt két hely egymás mellett, soha nem kellett külön ülnünk.
2014. márc. 11. 21:30
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Attól függ melyik járaton utazol. A londoni gépek sztem átlag 80%-os kihasználtsággal simán közlekednek. Mi sosem szoktuk igényelni az elsőbbségi beszállást. Helyünk nyilván mindig volt, mivel nem adnak el több jegyet, mint ahány ülőhely van. Eddig mindig jó helyre sikerült ülnünk (ablakhoz, egymás mellé), de ha egyszer nem jönne össze, na bumm. azt a másfél-két órát ki lehet bírni.
2014. márc. 11. 21:31
 3/9 A kérdező kommentje:
Brüsszel (Charleroi) lenne a célpont, nem tudom mennyire forgalmas. Jó, igaz, nem is azért, mert ki lehet bírni csak mégis na :D De mindegy is, ha így van, akkor tényleg felesleges az elsőbbségi. Köszi a válaszokat!
2014. márc. 11. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
felesleges az elsöbbségi beszállás :)
2014. márc. 11. 21:51
 5/9 anonim ***** válasza:

Elsőbbségi teljesen felesleges. Brüsszeli járatra néhány elsőbbségis mindig szokott lenni, mivel ha pl. egy kint dolgozó politikus vagy egyéb fontos ember nem akar a pór nép között várakozni a beszálláskor akkor csak így tud kitűnni. :)

Ha időben beálltok a sorba akkor simán lesz egymás mellett helyetek bármilyen telítettségű járaton.

Ha tudni akarod mennyien lesztek a gépen nagyjából akkor az utasfelvételt csináld meg a lehető legkésőbb. Ekkor a sorszám jó közelítéssel mutatja a töltöttséged. Ebből persze lejön azok száma akik megcsinálták az utasfelvételt de valami miatt mégsem repülnek illetve hozzáadódik akik még később csinálnak utasfelvételt mint te (pl. a reptéren).

2014. márc. 12. 01:52
 6/9 anonim ***** válasza:
41%

Az elsőbbségi beszállás épp olyan üveggyöngy, mint amivel a hódítók elkápráztatták az indiánokat.

Csillog villog és semmire sem jó.

Egy olyan plussz "prémium" szolgáltatás, amitől elhiszed, hogy te több vagy, mint az a sok másik undorító ember, akikkel összezárnak egy gépre.

Ízlés dolga. Ha sok pénzed van és már nem tudod hova tenni, vehetsz rajta ilyen álszent dolgokat. De akár dobhatod a csatornába is, mint a XIV. Lajos korabeli arisztokrácia tette. Vagy odaadhatod a szegényeknek.

De ha rám hallgatsz, veszel rajta inkább egy fagyit valahol...

2014. márc. 12. 10:18
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Dugig.
2014. márc. 12. 17:15
 8/9 anonim ***** válasza:

"Ha sok pénzed van és már nem tudod hova tenni"

Ha ez a helyzet, akkor javaslom az XXL lábterű ülőhelyre fizetést. Annak legalább van értelme, mert sokkal kényelmesebben elfér a lábad.

2014. márc. 12. 22:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Felesleges!
2014. máj. 5. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!