Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzaires jegyet féláron...

Wizzaires jegyet féláron visszaveszik, ha mégsem tudok elmenni?

Figyelt kérdés

Április 14-ére van csak odaútra jegyem Barcelonába.

A visszautat úgy tűnik, mégsem sikerül megfizethető áron megoldanom, ilyenkor mi van?

Nagy kézipoggyász díjjal együtt 13890 Ft volt a jegy.

Nincs időm sajna most utánanézni, ezért gondoltam, addig is hátha itt tud valaki valami okosat mondani.

Előre is köszönöm!:)

2014. márc. 5. 07:30
 1/4 anonim ***** válasza:

Ezt találtam a honlapon:

Törlési díj

Járatonként, utasonként 18 000,00 Ft

Amúgy a telefonos ügyfélszolgálatot kell hívni minél előbb.

2014. márc. 5. 09:43
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem veszik vissza.

Persze neked most az a feladatod, hogy előnyt kovácsolj a hátrányból. Hogy eldöntsd, mit kezdesz magaddal ha elmész, vagy ha bukod a jegyet.

Rengeteg lehetőséged van az előny kovácsolására (de gondolom Te írtad a korábbi hogyan jussunk el Madridba kérdést is)....

Én elmennék a helyedben. Kitalálnám, hogyan lehet hazajutni Barcelonból más módon, pl vonattal, vagy hőlégballonnal.

De hogy inspiráljalak, elmehetsz pl egy hajóútra is, és kikötsz mittudomén Szardínián, vagy Mallorcán, és onnan jössz haza.

Vagy elcsászkálsz a kontinensen a telekocsival - leírtam az elérhetőségét - és eljutsz Malagába, ami szintén nagyon klassz hely. Onnan épp 15.000 a hazaút ápr 19-re. Vagy kipróbálod a Renfét ezen a távon. Hihetetlen élmény.

Légy kreatív!

2014. márc. 5. 09:50
 3/4 A kérdező kommentje:

Köszönöm, de nem vagyok annyira vagány, hogy egyedül utazgassak "majd csak lesz valami" alapon. A vonatok rohadt drágák, buszok nem is mennek Bp-re, de ami megy, az meg drágább, mint a repülőjegy...:(

nekem úgy lett volna erre pénzem, hogy 14.000-ért megvettem oda a repülőjegyet, a szállás ingyenes, és haza stoppal jövök egy fiúval... de a srác tovább kint marad még, nekem viszont időre haza kell érnem.:(

2014. márc. 5. 18:31
 4/4 anonim ***** válasza:

Azért nem reménytelen a helyzeted. Nézegesd minden nap a közvetlen jegyárakat.

Aztán nézegesd az átszállásos lehetőségeket (az egyik korábbi kérdésedre már írtam róluk).

Ami jelenleg a legígéretesebb lehet, az Barcelona - Brüsszel (Zaventem néven keresd) és Charleroiból haza.

Jelenleg ez is drága, és április 24 az első nap, amikor olcsó, de lehet szerencséd lesz. Ez az útvonal 22,99 euró + 18,99 euró, és számolj rá még 5 euró buszjegy árat, amit a [link] oldalán találsz meg. Így elmondva komplikáltabb, mint megcsinálni.

Ha kell segítség, írjál privátban.

2014. márc. 5. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!