Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Neten repjegy foglalás bankárt...

Neten repjegy foglalás bankártyás fizetéssel?

Figyelt kérdés
Ehhez kéri a kártyámon található számot, és a hátoldalán található biztonsági kódot. Szóval ezeket kell megadnom és így magától leemeli a számlámról a szükséges összeget. Ennek lesz nyoma a számlatörténetemben? Biztonságos módja ez így a repülőjegy vételének?
2014. febr. 13. 01:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Nyilván lesz nyoma a számlatörténetben, ugyanúgy költöd a pénzed, mintha egy boltban vásárolnál.

Igen, teljesen biztonságos vásárlási mód, biztonságosabb, mint a legtöbb bolti vásárlás ahol akármilyen klónozberendezésen át- vagy duplán lehúzhatják a kártyád amíg nem figyelsz..

2014. febr. 13. 01:31
 2/11 anonim ***** válasza:
Maga a módszer teljesen biztonságos. A cég, ahol foglalsz, az lehet kérdéses. A közismert nagy foglalási rendszerek megbízhatóak.
2014. febr. 13. 10:46
 3/11 anonim ***** válasza:

" A cég, ahol foglalsz, az lehet kérdéses"

Mármint? Mitől lenne az?

Pénze biztosan nem veszik el, mert legrosszabb esetben is ott a chargeback. Persze ha mindenképp utazni akarsz és törlik a járatot az előfordulhat de az igazából bármelyik cégnél és eléggé ritkán. De itt most csak a pénzről és a biztonságos fizetésről volt szó, az pedig teljesen biztonságos.

2014. febr. 13. 11:13
 4/11 anonim ***** válasza:
0%

Persze, biztonságos.

Annyi, hogy a Ryanair 360-nal váltja az eurót, meg pluszban levesz 30 eurót, ki tudja, mire, mivel sehova nem írták, de máshogy nem lehet jegyet venni.

2014. febr. 13. 17:27
 5/11 anonim ***** válasza:

"meg pluszban levesz 30 eurót"

Ezt a hülyeséget honnan veszed?

2014. febr. 13. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
5-ös, annyi, hogy megnéztem a bankkivonatom. Nem kell ám lehülyézni, amíg nem tudod, mi van! Köszi :)
2014. febr. 13. 19:16
 7/11 anonim ***** válasza:

Szerintem te nem tudod, hogy mi van...

Az biztos, hogy nem vesz le 30 eurót olyan dologra, amit nem kértél. A Ryanair saját árfolyamának alkalmazása pedig egyszerűen kikapcsolható, csak egy pipát kell kivenni.

2014. febr. 13. 19:34
 8/11 anonim ***** válasza:

A legközelebbi jegyvásárlásnál mindenképpen a segítségedet fogom kérni. :)

Kivettem a pipát, egyelőre az utazási irodás ismerősöm segít keresni a 30 euró miértjét, mert ilyet még ő sem látott.

Amúgy imádom, ha ismeretlenül, a tények ismerete nélkül lehülyéznek! :)

2014. febr. 13. 19:47
 9/11 anonim ***** válasza:
A 360-as Ryan euró esetleg nem angol fontban volt? :)
2014. febr. 13. 20:45
 10/11 anonim ***** válasza:

Szerintem itt fejezzük is be. Talán alkalmas vagyok különbséget tenni az euro és a font között.

Nem érdekel a további gúnyolódás, nem tartom viccesnek, bocs.

2014. febr. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!