Lufthansanak nincs magyar oldala?
Figyelt kérdés
repülőjegy foglalásnál, illetve online check innél biztonságosabban érezném magam, ha magyarul tudnám intézni :S2014. jan. 20. 16:13
1/5 anonim válasza:
nincs, angol es nemet nyelv kozott valaszthatsz.
2/5 anonim válasza:
angolul vagy németül van. látjátok, ezért érdemes legalább egy idegen nyelvet tudni alapfokon, hogy ilyeneket el tudj intézni és ne utazási irodában kelljen kb. 40%-kal drágábban repjegyet venni.
3/5 A kérdező kommentje:
tanultam, megvan mindkettőből a középfokom. de már 5 éve egyiket sem használtam, és mivel még sosem repültem, elég sok mindenről szeretnék ott tájékozódni, és nem hoppon maradni az úton. azért gondoltam, hogy egyszerűbb lenne magyarul. megértem ezeket is, de úgy jobban biztonságban éreztem volna az ismereteimet. utazási irodával semmiképp se intézném, így is elég drága a jegy meg a szállás, meg az egyéb költségek
2014. jan. 20. 23:39
4/5 anonim válasza:
Minimális magyar nyelvű oldala van.
Netes foglalást még egy analfabéta is megtud csinálni, annyira egyértelmű
5/5 A kérdező kommentje:
Hát, mivel még sosem repültem, és nem tudom, melyik osztály között mi a különbség pl a négy választási lehetőségnél, ezért annyira még sem egyszerű számomra.
2014. jan. 23. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!