A Ryanairnél van foglalásom, hogy tudnék utólag gyereknek repülőjegyet foglalni a sajátom mellé?
Nem a reptér a gond, hanem eleve nem is tudod úgy megvenni.
Esetleg az lehet a megoldás, hogy megveszed, mint felnőttnek és telefonon felhívod őket, hogy írják át gyerekre és kapcsolják össze a te foglalásoddal.
Én azért előzetesen megkérdezném őket, hogy ez működik-e így.
Hívd fel őket, szerintem mást nem tudsz csinálni, mivel külön nem engedi megvenni felnőtt kíséret nélkül. De ők hozzá tudják rakni a jegyedhez.
Én a felnőtt jegyet nem ajánlom, mivel a módosítás egy csomó pénzbe fog kerülni. Meg így is úgy is fel kell őket hívnod.
Miért nem jó, hogy felnőtt jegyet veszel?
Megveszed, a becsekkolásnál meg valódi igazolvány adatot, de 14/16 év feletti életkort adsz meg.
Senkit nem fog érdekelni a dolog, jó párszor megcsináltam már.
Nekem tök jó a felnőtt jegy is, csak elfogadják, hogy külön foglalási számunk van ;)
Amúgy nekem ez magas, hogy miért nem lehet személyesen, ímélben,...stb. kommunikálni egy légitársasággal, és miért csak egy emelt díjas 0690...-es számon lehet őket elérni?!
Vegyél neki felnőtt jegyet, ne csinálj ebből problémát! Gyerek jegyet önállóan nem tudsz venni.
Ha sok a pénzed akkor hívogasd őket persze de igazából felesleges. Felnőtt jeggyel simán utazhat, nem nézik szigorúan pláne ha ott vagy mellette.
Emelt díjas elsősorban nem miattad kell hanem a sok hülye miatt akik a legapróbb hülye kérdéseket is felteszik. Most kétszer is meggondolják inkább. ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!