Legolcsobban repulnek ujzealandra, hogyan? lehet sok atszallassal.
Figyelt kérdés
#repülőjegy #ujzealand
2013. dec. 19. 11:57
1/2 anonim válasza:
Lgolcsóbb egy akciós jegy Szingapúrba vagy Hongkongba aztán Jetstarral tovább Aucklandra [link] . A Lufthansanak, Finnairnek, Aeroflotnak, KLMnek, BAnak vannak néha akciós jegyei, azokat érdemes kiválasztani. Viszont nem ajánlom ezt a megoldást. A csatlakozásod ugyanis nem biztosított. Ha elkésed annyi.
Én a momondoról vettem a jegyemet. momondo.com Új-Zélandnál nem működik az, hogy akkor az olcsó ha felmész a légitársaság honlapjára és onnan veszed meg. Úgy sajnos nagyon drága. Persze lecsekkolhatod az árakat, nézd meg a Lufthansa, BA, Cathay Pacific, Qantas, Air New Zealand, Southern China Airlines, Singapore Airlines oldalait. De gyűjtőoldalról olcsóbb lesz. Én 1200 Euroért vettem, Lufthansa jegy volt annál olcsóbbat nehéz kifogni.
2/2 anonim válasza:
Ha nem írod le hogy mikor, nem fogunk tudni nagyon segíteni... Nézegess légi utazási irodák honlapján vagy légitársaságok honlapjait nézd meg!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!