Wizz Air online becsekkolásnál a beszállókártya hány oldalas lesz? Többi lent.
Egy főnek 1x1 oldalas a beszállókártyája, ha ketten mentek, összesen kettő. (Az alját letépik, a többi nálad marad.)
Neten csak a saját nevedre tudsz foglalni, vagyis kénytelen leszel a párodnak is csinálni egy accountot.
" Neten csak a saját nevedre tudsz foglalni, vagyis kénytelen leszel a párodnak is csinálni egy accountot."
Ez nem így van, honnan szedsz ilyen hülyeséget... nem is értem, hogy jut ilyen eszedbe :O Miért ne foglalhatna több embernek is?
Na mindegy, a többi előzte jó volt, valóban utasonként és iranyonként csak 1 lap a beszállókártya. Szóval ha két ember odavissza utazik az 4 külön lap.
Régen két lapos volt, de ez már egy ideje nincs így, most a lap letépése lesz a légitársaság példánya. Így fele annyit kell nyomtatni, védjük a környezetet. ;-)
Miért ne lehetne már mást is becsekkolni, Első? Én is becsekkoltam nyáron a barátnőmet is, akivel utaztunk...
Amúgy igen, irányonként és utasonként egy oldal, az alját letépik, a teteje nálad marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!