Oda-vissza repülőjegy mennyibe kerül?
Kérdező ezt jól körülírtad... :D
De ha úgy nézted, hogy oda-vissza útra, akkor elvileg az oda-vissza 35...
Lehetséges. Az Alitalianak júli közepére van 30-35 ért oda-vissza jegye Budapest és Róma között...
Bécs-Róma oda-vissza viszonylatra 25-30-ért van az Alitalianak jegye
Nem igazán értem, hogy miért nem mész WIZZAIR légitársasággal.
Talán nem zártad ki a "pafados" légitársaságokat, én például rendszeresen utazok velük, és semmi gond nem volt soha. A gép jó, a székek kényelmesek, stb.
Persze, nincs 3 fogásos ebéd, és nem hoznak a kezedbe pezsgőt ha csettintesz, de amúgy tökéletes.
Nem nyárra néztem neked időpontot, hanem pl most Januárra, de nyárra sem lenne különb, szóval: mondjuk 2 hónap múlva: Ez egy konkrét példa, pontos árral
január 11-13
oda: Budapest - Róma : 5990-ért (adóval illetékkel)
vissza:Róma - Budapest : 5990-ért (adóval illetékkel)
--------------------------------------------
Tehát: 11.980 Ft oda vissza, adókkal és egy készipoggyásszal.
Ha lenne kedvezményre jogosító kártyád is, akkor kedvezményes áron repülhetnél velük, ami oda-vissza: 6180Ft-ot jelentene, ami Qurvajó szerintem!!! :)
Röviden én nem mennék 35.000-ért, ha a WIZZAIR, RYANAIR, EASYJET elvisz oda-vissza 8-11.000 körül.
Köszönöm a válaszokat.
A fapados gépeket nem zártam,csak a találatokhoz nem dobott ki fapados járatokat,de én sem választanám a drágábbikat.Nem egy olyan nagy távolságról van szó hogy ne lehetne kibírni kaja-pia nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!