Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ha a kézipoggyászom 4 centivel...

Ha a kézipoggyászom 4 centivel hosszabb az előírtnál akkor biztos nem felel meg?

Figyelt kérdés
2013. nov. 11. 17:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
légitársaságtól függ h felengedik-e/fizetned kell-e/egyáltalán megmérik-e
2013. nov. 11. 18:03
 2/11 A kérdező kommentje:
Wizzair-ről van szó. Kis méretű kézipoggyászt fizettem de ez inkább a nagynak felel meg. Mennyibe kerül ha rá kell fizetnem esetleg?
2013. nov. 11. 18:06
 3/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha Wizzair, tehát fapados, akkor megszívtad, ha a keretbe belefér akkor mehet, ha nem, akkor nem. Nem értem, miért nem lehet egyszerűen betartani a szabályokat, nem hülyeségből vannak megadva a méretek. Mindig megfelelő poggyász, kézit viszek, ezért gondom sem volt sohasem. Ellenben sok ismerősömet büntették már meg akár 1 cm miatt is! Egyszerűen ne legyen nagyobb a poggyász mint az előírt, ennyi a lényeg!
2013. nov. 11. 18:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó eséllyel büntetést kell fizetned.

Nem ér annyit az egész, főleg mert a hazaúton is keményen perkálhatsz. Nem lenne jobb, és olcsóbb egy szabvány méretű csomaggal kompromisszumot kötni?

2013. nov. 11. 19:15
 5/11 A kérdező kommentje:
Megoldottam kisebb táskával, de sokmindent nem tudok így elvinni. :(
2013. nov. 11. 22:14
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Vedd magadra.. Úgy bármit fel tudsz vinni. Ruhákat tuti de ha nagy zsebek vannak akkor szinte bármit.
2013. nov. 12. 08:33
 7/11 anonim ***** válasza:

esetleg szedd le a kerekeket (ha van rajta)nem nagy munka és máris jó a méret.

egyre kisebb az engedélyezett méret.. pölö a wizz nagyon akaratoskodik a mérettel a ryanair kicsit de csak kicsit engedékenyebb.nem is mindig rakatják bele a ketrecbe-már szemre látják:))

sokan -amit lehet felveszik testre-igy oldják meg a dolgot.igaz,ugy néznek ki mint egy michelin-baba de legalább nem kell büntetést fizetni ami húzós.vagy a méretre vigyázz-vagy ügyeskedj.

2013. nov. 17. 09:59
 8/11 anonim ***** válasza:

3.-nak

Abban igazad van, hogy be kell tartani a szabvanyokat,de a

legitarsasagnak is. 2 even belul most vettem harmadszorra ujat.(WIZZAIR)Sot, amikor elore fizettem mert 1-2cm volt a

kulonbseg, azt mondtak nem kellett volna . Egyebkent 20eu

volt. (Hollandia)

2013. nov. 17. 14:46
 9/11 tanárnő válasza:
Két éve havonta kétszer utaztam, egyetlen egyszer sem tették bele a keretbe a csomagom, pedig nem szabványméret volt, egyik paramétere kisebb, a másik pedig nagyobb volt. Ettől függetlenül mindig izgultam, hogy nehogy megbüntessenek. Egyszer túl is léptem a 10 kg-ot, de legyintettek, mehettem. Ha tutira akarsz menni, akkor azonban szabványméretű csomag kell, s ami nem fér be, azt kösd magadra.
2013. nov. 17. 23:29
 10/11 anonim ***** válasza:

"Ha tutira akarsz menni, akkor azonban szabványméretű csomag kell, s ami nem fér be, azt kösd magadra."

Milyen szabvány? Ugyan már. Nem kell szabvány bőrönd - nem is igazán tudom értelmezni milyen egy szabvány bőrönd? Bármi jó, akár egy nejlon zacskó is, csak férjen bele a méret ellenőrző keretbe, ennyi a lényeg. Ellenőrzés meg bármikor lehet, de nem mindig van. Olyan is van amikor csak azt tetetik bele ami szemre gyanús, hogy bukta, de olyat is láttam már, hogy szinte mindenkinek bele kellett tenni. Ezt előre sose tudni.

2013. nov. 17. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!