Miért nincs Magyarországon belföldi repülőgépjárat?
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy Itt miért nincs olyan mint Németországban,hogy Frankfurtból megy ugyan abba az országba is járat,pl. Münchenbe,Dortmundba,vagy ott van Bulgária is ami pedig kis ország Burgastól ott van Varna 40-50 km re és mégis megy Burgasból Várnába át gép.Az ilyenek a belföldi járatok.
Budapestről is lehetnének a sok külföldi járatok mellett belföldiek is,mint ahogy az előbb írtam,hogy van Németben is.
Pl. a Wizz Air vagy a Sólyom indíthatna A320-as gépeket.
Szerintetek miért nem indítanak?
És jó ötlet lenne?
2013. nov. 9. 20:16
11/12 anonim válasza:
Ja és az előzőhöz annyit, hogy ennek ellenére tényleg nincs értelme. Reptérre kijutás 1-1,5 órával indulás előtt szükséges, sok mindent nem szállíthatsz amit földön igen. Ráadásul poggyász is sokkal korlátozottabban vihető. Szóval nem igazán tudna versenyképes lenni a busszal, vonattal és kocsival szemben. Kocsinál valószínű tudna olcsóbb lenni, de csak ha egy fő per kocsival számolunk. Ha 2-en vagy többen mennek akkor már jobban megéri kocsival. Plusz az háztól házig visz... és menetrend sincs.
12/12 anonim válasza:
De bizony drága lenne a jegy. Szerintetek mennyire érik meg ezek a költségek 200 km távolságon? :) Főleg kérdező, egy A320-ast? Ez komoly? :D Ez nem csak így megy...költséghatékonyan nem lehet ilyen rövid távon ekkora gépet üzemeltetni...legfeljebb egy kis Avro vagy valami ilyen kis gép, de szerintem azoknak se érné meg nagyon...eleve nem hiszem, hogy nagyon sokan utaznának vele (már csak a jegyárak és a procedúra miatt), napi szinten szerintem biztos nem érné meg, kevesebbnek meg nem lenne sok értelme. Gondolkozz reálisan, és akkor te is rájössz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!