Segíteni fognak? Vagy nehéz lesz így az első repülés?
Figyelt kérdés
Még nem repültünk sosem , most karácsonykor elutazunk . Mivel Bécshez közelebb vagyunk,ezért onnan indulunk .Német nyelvtudásunk csak nagyon minimális van . Szóval,segíteni fognak ,akkor is ha nem értjük mit mondanak ? Kicsit parázok,mi lesz ha nem értem mit mondanak majd,pl az ellenőrzéseknél ....2013. nov. 5. 14:25
1/9 anonim válasza:
Angolul is tudnak Bécsben, amúgy meg maximum elmutogatják, túl sok mindent nem kell csinálnotok. Eléggé segítőkészek. A bécsi reptéren pedig elég könnyen ki lehet igazodni, de ha elvesztek, odalépsz egy alkalmazotthoz rámutatsz a beszállókapu számára (kérdően nézel közben) biztos segíteni fog.
2/9 anonim válasza:
Nyugi, nem lesz semmi gond. Az ellenőrzésnél általában egy szót sem szólnak hozzád, max annyit, hogy jó utat... ha esetleg olyan tárgy van a kézipoggyászba, amit nem vihetsz fel a gépre, akkor sem szólnak, csak félreteszik a táskád, odalép az egyik alkalmazott, és megmutatja neked, hogy mit vett el. Amúgy annyit érdemes tudni a Bécsi reptérről (ha jól emlékszem itt van így), hogy vannak ilyen táblák amik fentről lógnak, és mutatják, hogy merre felé kell menned. Na most a kis nyilacskák pont a másik irányba mutatnak, de sebaj. De összességében tuti megtaláltok mindent, max Activityztek egy kicsit....
3/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat :) Remélem akkor minden oké lesz . Úgyis 2órával előbb ott leszünk a reptéren :)
2013. nov. 5. 16:40
4/9 anonim válasza:
Esetleg annyi, hogy a kézipoggyász átvizsgálásnál általában megkérdezik, hogy van-e benne ital, laptop stb... Szóval ha előtte megnézed mit NEM szabad felvinni, akkor nem lesz semmilyen félreértés. Én rossz irányba mutató nyilakról nem tudok. Biztos vagyok benne, hogy kicserélték, hiszen 2012 ben adták át a 3. terminált, na mind1 :D
Itt van térkép:
5/9 A kérdező kommentje:
Hűű,köszi :) Ez a Schwechat-i ?
2013. nov. 5. 17:13
7/9 anonim válasza:
Lehet, hogy már kicserélték, ez már tavaly volt, csak tudom, hogy fordítva voltak a nyilak :)
8/9 anonim válasza:
Figyelj, ha én kiigazodtam életem első repülésén Olaszországban nulla nyelvtudással, ti is ki fogtok kevés némettel :) És tényleg mutogatnak. Nem ti lesztek az elsők, akik nem beszélik a nyelvet...
9/9 A kérdező kommentje:
Párizsba megyünk :) Igen,én is erre gondoltam,hogy nem mindenki tud nyelvet :) Megnyugtattatok :)
2013. nov. 5. 19:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!