Wizz-air? Help! Sűrgős.
Figyelt kérdés
Október elején jöttem Angliából Kolozsvárra. Oda-vissza jegyet vettem, de az a jegyem,amelyikkel vissza kellene mennem nincs kinyomtatva. Hogy tudnam kinyomtatni? Rámentem már a check-in menüpontra,rákerestem a foglalásomra,de nem tudtam kinyomtatni a jegyet. Tudnátok segíteni?2013. nov. 3. 22:07
1/2 anonim válasza:
Azt helyben tudod kinyomtattatni a repülőtéren szerintem:)
2/2 anonim válasza:
"Azt helyben tudod kinyomtattatni a repülőtéren szerintem:)"
Gratulálok, leülhetsz. Ha kb fogalmad sincs akkor minek próbálsz válaszolni? De tényleg?
Kérdező: a foglalási kóddal és az utas vezetéknevével kéne utasfelvételt csinálnod a wizzair.com oldalon. Ott kell személyes adatokat megadni minden utashoz és utána tudsz beszállókártyákat nyomtatni.
Lehet a reptéren is, csak ott pénzbe kerül, neten meg ingyen van ugye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!