A repülőjegyeket Gál Szilvia néven rendeltem meg, az útlevelem viszont Kisné Gál Szilvia névre szól. Felengednek így a repülőgépre?
Figyelt kérdés
Júniusban rendeltem 6 db repülőjegyet - VB-re megyünk a lányommal Szentpétervárra. A vízum intézése közben észrevettem, hogy az útlevelem még Kisné Gál Szilvia névre szól, és amikor elváltam ezt nem írattam át. A jegyeket viszont már csak Gál Szilvia néven rendeltem meg. Hosszas telefonálgatás után azt mondták a Bravofly-nál, hogy nincs lehetőség módosításra, törlik a jegyemet, vagy kockáztassak, hátha nem foglalkoznak vele. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy nem engednek fel a gépre? A vízum és minden más egyéb a férjezett nevemre szól.2013. okt. 18. 14:44
1/13 anonim válasza:
Vízumos országban gond lehet. Nekem is írták már el a nevemet (sportklub csinálta nekünk) és fel kellett hívnom a légitársaságot ahol az első kérdés egyből az volt, hogy kell-e vízum oda ahová megyek, mert ha igen akkor érdemes átíratni.
De szerintem ellnézőek, főleg ha az útlevél és a vízum rendben van.
2/13 anonim válasza:
Erről a válásos név változtatásos dologról gondolom van valami papírod ami igazolja, hogy tulajdonképpen te vagy az mindkét néven. Ha ezt viszed magaddal és probléma esetén megmutatod akkor nem lesz gond.
3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a gyors válaszokat! A vízumom és az útlevelem is ugyanarra a névre szól, de nem szeretnék egy orosz börtönben kikötni....Már annyi mindennel riogattak...nem vagyok nagyon gyakorlott ebben...ha valakinek van még tapasztalata szívesen venném... Köszönöm!
2013. okt. 18. 19:11
4/13 anonim válasza:
En forditva vagyok, es nem engednek fel a repulore ha au utlevelben levo nev nem azonos a repjegyen szereplovel. Igy az en repjegyemeg a lanykori nevemre szol!
5/13 anonim válasza:
Előző vagyok! Intézkedj még amíg itthon vagy! Ne legyen cécó, nem hiányzik az senkinek. Nekem így nem lesz gondom, mert a két név ugyanaz..
6/13 anonim válasza:
Nászútra megyek a férjemmel de utazás alatt a règi nevem marad. Én nem kockáztatnék.
7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát sajnos senki nem akart segíteni, azt mondják vegyek másik jegyet...arra meg nincs pénzem...megkerestem a válási anyakönyvi kivonatot, amin rajta van, hogy mi volt az előző nevem, és mi a mostani, és remélem ezt elfogadják.
2013. okt. 21. 08:22
8/13 anonim válasza:
Írd majd meg hogy hogy jártál, kíváncsi vagyok. Mikor mentek?
9/13 A kérdező kommentje:
31-én utazunk, és november 4-én jövünk haza. De írok azért egy kérvényt a Lufthansának, és azt is viszem magammal. A baj az, hogy ha akarnék sem tudnék már jegyet venni, mert erre az időpontra már nincs....szóval muszáj kockáztatnom...Különben azt gondolom, hogy az lenne a lényeg hogy vegyek egy új jegyet 100 ezerért....szerintem elképzelhetetlen, hogy ne szállhassak fel...
2013. okt. 21. 11:09
10/13 anonim válasza:
egyértelmű hogy a cél az hogy vegyél még egy jegyet.. kíváncsi leszek,mennyire veszik majd komolyan a dolgot,mennyire akarnak erősködni hogy a
szabály az szabály..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!