Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » A repülőjegyeket Gál Szilvia...

A repülőjegyeket Gál Szilvia néven rendeltem meg, az útlevelem viszont Kisné Gál Szilvia névre szól. Felengednek így a repülőgépre?

Figyelt kérdés
Júniusban rendeltem 6 db repülőjegyet - VB-re megyünk a lányommal Szentpétervárra. A vízum intézése közben észrevettem, hogy az útlevelem még Kisné Gál Szilvia névre szól, és amikor elváltam ezt nem írattam át. A jegyeket viszont már csak Gál Szilvia néven rendeltem meg. Hosszas telefonálgatás után azt mondták a Bravofly-nál, hogy nincs lehetőség módosításra, törlik a jegyemet, vagy kockáztassak, hátha nem foglalkoznak vele. Szerintetek mennyi az esély rá, hogy nem engednek fel a gépre? A vízum és minden más egyéb a férjezett nevemre szól.
2013. okt. 18. 14:44
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Vízumos országban gond lehet. Nekem is írták már el a nevemet (sportklub csinálta nekünk) és fel kellett hívnom a légitársaságot ahol az első kérdés egyből az volt, hogy kell-e vízum oda ahová megyek, mert ha igen akkor érdemes átíratni.

De szerintem ellnézőek, főleg ha az útlevél és a vízum rendben van.

2013. okt. 18. 15:34
 2/13 anonim ***** válasza:
Erről a válásos név változtatásos dologról gondolom van valami papírod ami igazolja, hogy tulajdonképpen te vagy az mindkét néven. Ha ezt viszed magaddal és probléma esetén megmutatod akkor nem lesz gond.
2013. okt. 18. 16:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, a gyors válaszokat! A vízumom és az útlevelem is ugyanarra a névre szól, de nem szeretnék egy orosz börtönben kikötni....Már annyi mindennel riogattak...nem vagyok nagyon gyakorlott ebben...ha valakinek van még tapasztalata szívesen venném... Köszönöm!
2013. okt. 18. 19:11
 4/13 anonim ***** válasza:
En forditva vagyok, es nem engednek fel a repulore ha au utlevelben levo nev nem azonos a repjegyen szereplovel. Igy az en repjegyemeg a lanykori nevemre szol!
2013. okt. 19. 19:51
 5/13 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Intézkedj még amíg itthon vagy! Ne legyen cécó, nem hiányzik az senkinek. Nekem így nem lesz gondom, mert a két név ugyanaz..
2013. okt. 19. 19:54
 6/13 anonim ***** válasza:
Nászútra megyek a férjemmel de utazás alatt a règi nevem marad. Én nem kockáztatnék.
2013. okt. 19. 20:03
 7/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Hát sajnos senki nem akart segíteni, azt mondják vegyek másik jegyet...arra meg nincs pénzem...megkerestem a válási anyakönyvi kivonatot, amin rajta van, hogy mi volt az előző nevem, és mi a mostani, és remélem ezt elfogadják.
2013. okt. 21. 08:22
 8/13 anonim ***** válasza:
Írd majd meg hogy hogy jártál, kíváncsi vagyok. Mikor mentek?
2013. okt. 21. 10:41
 9/13 A kérdező kommentje:
31-én utazunk, és november 4-én jövünk haza. De írok azért egy kérvényt a Lufthansának, és azt is viszem magammal. A baj az, hogy ha akarnék sem tudnék már jegyet venni, mert erre az időpontra már nincs....szóval muszáj kockáztatnom...Különben azt gondolom, hogy az lenne a lényeg hogy vegyek egy új jegyet 100 ezerért....szerintem elképzelhetetlen, hogy ne szállhassak fel...
2013. okt. 21. 11:09
 10/13 anonim ***** válasza:

egyértelmű hogy a cél az hogy vegyél még egy jegyet.. kíváncsi leszek,mennyire veszik majd komolyan a dolgot,mennyire akarnak erősködni hogy a

szabály az szabály..

2013. okt. 21. 14:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!