A Germanwingsnek milyen típusú repülőgépje közlekedik Budapest és Hamburg között általában?
Figyelt kérdés
2013. okt. 14. 21:59
2/6 anonim válasza:
A Germanwingsnek jelenleg kizárólag A319 típusú gépei vannak, ajánlom az előzőnek hogy nézzen utána.
2015-től a Lufthansa csoport 20 db A320-t passzol le a cégnek.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Én is úgy tudtam, hogy Airbus A319-esei vannak, csak ami kor a repjegyeket néztük, ülőhelyfoglalásnál olyan gépet ad ki ahol csak 2 ülés van egymás mellett, és tudtommal a 319-eseken 3 ülés van egymás mellett.
2013. okt. 15. 18:18
4/6 anonim válasza:
Az Business flex csomag, elől a középső üléseket lehajtják vagy nem értékesítik így jobban elférsz.De ez csak a drágább csomag esetén érvényes.
5/6 A kérdező kommentje:
De én Basic csomagot néztem... és az egész gépen 2 ülés volt egymás mellett...
2013. okt. 15. 22:18
6/6 anonim válasza:
Kedves tudálékos válaszolók, van a GWI-nek CRJ-900-asa is... (Ott vannak egymás mellett kettesével az ülések).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!