Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Angliából Magyarországra...

Angliából Magyarországra nincs határellenőrzés angol oldalon, pedig belépsz a Schengeni zónába? Hogy is van ez?

Figyelt kérdés
Életemben kétszer jártam Angliában, először 3 éve, akkor nem emlékszek nagyon az ilyen ellenőrzésekre, mert első repülős utam volt, de idén év elején megint voltam, és Angliába befelé elég szigorú határellenőrzés volt, viszont amikor felszálltam a budapesti gépre, akkor semmilyen útiokmány ellenőrzés nem volt az angol reptéren kilépésnél, olyan volt, mint amikor a schengeni övezeten belül repülök pl. Németországba. Másnál is előfordult már ilyen? Angliában ez a szokás?

2013. okt. 12. 21:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: hagyjad, itt nem igazán értik miről beszélsz. Tán repülőt is csak filmekben láttak sokan. :))

Amúgy fogalmam sincs miért lehet, de tényleg így van ahogy mondod. Londonból kifelé nincs semmi, miközben Romániából kifelé van útlevél ellenőrzés. Mondjuk mikor Budapestre érsz akkor mindenképp van, szóval lehet kifelé nem kötelező.

2013. okt. 14. 13:47
 12/12 anonim ***** válasza:
Utolsó! Elárulom, hogy útlevél ellenőrzés nelkul hogy jutsz fel a gépre?
2013. okt. 14. 15:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!