Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Vmi általános repülőtéri...

Vmi általános repülőtéri ügyfélszolgálat nincs?

Figyelt kérdés

Wizzairrel fogok repülni novemberben de életemben elöször.apró kérdéseim lettek volna, de vagy a foglalós számot látom horror percösszegért vagy ha más bajod van lehet irni de csak panasz ügyben....

de ha valaki tud ezekre választ nekem ugy is jo.De a "szerintem" válasz az nekem nem jó. Tuti biztos válasz kell,ezért akartam volna felhivni öket.

-laptopot fel lehet vinni kézipoggyászba?

-ha a táskám majdnem szabvány, csak a magassága pár centivel több attol felengedik? mert össze lehet nyomni és akkor már megvan a centi.

-piercing szájba? kivetetik?

2013. okt. 11. 15:46
 1/8 A kérdező kommentje:

ja és h lesz e vmi dij még ha odamegyek a reptérre.

neten foglaltam szoval a poggyász meg a repjegy ára fizetve. vmi belépési dij vagy hasonlo van?

2013. okt. 11. 15:52
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

igen

ha belefér a ketrecbe igen, ha nem, akkor nem.

nem

Ha otthon megcsinálod az online check in-t, akkor nem lesz további díj.

Egyszer érdemes az üzletszabályzatukat elolvasni.

2013. okt. 11. 16:02
 3/8 A kérdező kommentje:

átnyálaztam de lehet azt a részt kihagytam...a poggyász dolgot néztem legföképpen ,de nem irnak tul sok részletet,h mit lehet mit nem:)

köszönöm!

2013. okt. 11. 16:12
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Van a wizzairnek ügyfélszolgálata, fel lehet hívni őket:

06 90 181 181

Pont azért emelt díjas, hogy aki nem szeret olvasni és nem elég neki a "szerintem" válasz, az az emelt díjas hívás költségeiért cserébe választ kaphat telefonon is. Ha nem lenne emelt díjas akkor sajnos képtelenség lenne őket fontos, lényeges ügyek miatt felhívni, mert ilyen apró-cseprő lényegtelen aggódások miatt hívnák őket egyfolytában mint ami miatt te is akartad.

Amúgy pedig ezek elég könnyű kérdések:

laptopot vihetsz

ha a táskát bele tudod rakni a keretbe akkor jó, ha nem, akkor fizetsz és feladott csomag lesz belőle. Ha csak picit nagyobb, de puha, akkor belenyomható. (beszállításnál ez kb. 16000Ft-ba fog fájni ha mégsem fér a keretbe)

piercing senkit nem zavar ott

2013. okt. 11. 17:03
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

"ja és h lesz e vmi dij még ha odamegyek a reptérre.

neten foglaltam szoval a poggyász meg a repjegy ára fizetve. vmi belépési dij vagy hasonlo van?"

Milyen belépési díjat szeretnél fizetni? El nem tudom képzelni mire gondolhatsz!?

Csinálj internetes utasfelvételt, mert ha nem csinálsz akkor reptéri utasfelvételi díjat fognak veled fizettetni. De ha megcsinálod előre interneten és viszed a kinyomtatott beszállókártyát és a csomagot is kifizetted az interneten akkor a reptéren már semmiért nem kell fizetned.

Na persze ha pl. a kézi poggyászod mégse fér a keretbe és ez a kapunál kiderül, akkor az 16500 Ft körül van. De ha belefér, akkor nem kell semmit fizetned a reptéren.

2013. okt. 11. 17:06
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Ja és a laptophoz még annyit, hogy természetesen csak úgy viheted, ha belefér a kézi poggyászodba. Tehát mindenképp csakis EGY darab kézi poggyászod lehet. Vagy ingyenes kicsi, vagy fizetős nagy. (Mert a wizzairnél kétféle kézi poggyász van egy ideje, fizetős és ingyenes.)

Más, nemzeti társaságoknál amúgy engedik a kézi poggyász mellé külön egy laptoptáskát. A wizzairnél nem, ott egyben kell legyen az egész egy darab kézi poggyász.

2013. okt. 11. 17:08
 7/8 A kérdező kommentje:

köszönöm,ezek nagy részével tisztában voltam.

a belépö fizetésnél csak azért volt a kérdés mert nagyanyám hajlamos vészmadárkodni és csak megerősitést akartam kérni, mert én is ugy tudtam hogy nem kell fizetni.

igen tudom h apro cseprő dolgok ezek, de pont probléma ha ott derül ki h a laptopot nem lehet és akkor vagy ottmaradsz vagy dobják a kukába... azért nem mindegy.

a piercing megint olyan dolog h nagyon nehezen veszem ki meg be,nem egy fülbevalo amit kikapok.

2013. okt. 12. 06:12
 8/8 A kérdező kommentje:
ja és köszi nektek is:)
2013. okt. 12. 06:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!