Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Eloszor utaznek repulovel mit...

Eloszor utaznek repulovel mit hogy tegyek?

Figyelt kérdés
Azt szeretnem kerdezni, hogy a repteren mi az en teendom, valojaban felek, hogy nem kapom meg azt a jaratot amivel kell menjek, v nem erek oda idoben, vagy elvesztem a csomagom...Ki van tablazva h mit hol kell csinalni??? Es milyen nyelven??? Meg lehet erteni???Nagyon felek ettol... :(
2013. okt. 9. 20:11
 1/9 A kérdező kommentje:
fenykepezogepet vihetek fel a gepre kezi pogyaszba na meg a toltojet is????
2013. okt. 9. 20:18
 2/9 anonim ***** válasza:

Milyen nyelven, attól függ hol vagy. Fényképezőgépet vihetsz, jelentkezz be (check in) be időben és nem lesz gáz, ezt nem fogod eltéveszteni, mindenki oda áll sorba, ha parázol akár egy bő órával indulás elött.

Egy gáz van ha lekésed, akkor ennyi (kivéve ha spéci jegyed van, de azt nem hiszem).

2013. okt. 9. 20:41
 3/9 A kérdező kommentje:
Marosvasarhelyrol mennek Frankfurtba wizzairrel...
2013. okt. 9. 20:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Fapadost nem vágom, másoktól annyit tudok hogy pironkodás nélkül késnek. Csomagsúlyra figyelj és a csomag méretére ami meg van adva, különben vagy extra lové vagy nem engedik fel kézipogyászként.

Egyébként meg ne parázz, hanem élvezd, repülni jó móka.

2013. okt. 9. 21:05
 5/9 anonim ***** válasza:

"másoktól annyit tudok hogy pironkodás nélkül késnek"

Én meg azt hallottam a szomszédtól akinek a Józsi mesélte, hogy a.... na nem folytatom. Elég nagy hülyeség amit hallottál.

Nem szokásuk késni. Időnként persze előfordul, ahogy a Lufthansaval, British Airwayszel, Ryanairrel és a többi légitársasággal is.

És ha még mindig mereven hiszel a rendszeres késésükben, akkor neked találták ki a wizzair késési jótállását: 10x-es hasznot hoz. 10 euroba kerül, 1 óra késés esetén 100 eurót hoz a konyhára! Ha 10-ből 1x késik már pénzednél vagy, de mivel te szerinted ez a dolog olyan rendszeres, így tuti gyakoribb ennél, szóval szépen kaszálhatsz!

És a végére a jó hír:

"Az időben történő érkezés garanciája bármilyen indokkal történő késésre vonatkozik, még olyanokra is, amelyeknek okaira légitársaságunknak nincs kihatása, például az időjárás vagy sztrájk miatt bekövetkező késések."

Szóval még az sem megy, mint a MÁV-nál hogy a hóra, jégre, fagyra fogják a dolgot.

És nem, nem vagyok a wizzair embere, csak fáj ez a tudatlanság. Ráadásul még be is vallod, hogy fogalmad sincs, csak te "azt hallottad".

Nyilván senki nem fogja újságolni neked, hogy "képzeld tök pontosan érkezett a wizzair!", de ha késik azt már annál inkább el fogja mondani. Mivel te csak a rosszat hallod, így azt szűröd le, hogy ezek mindig késnek...

2013. okt. 10. 00:51
 6/9 anonim ***** válasza:

másik ugyanilyen kérdésnél már válaszoltam...

vihetsz fényképezőt meg a töltőjét is

Nem kell mit-hol-csinálni táblázat alapján, ez nem ilyen bonyolult!

Utasfelvételt megcsinálod otthon utazás előtti 30 napban valamikor (legkésőbb utazás előtt 3 órával, de szerintem ne hagyd az utolsó pillanatra!!) illetve nyomtasd ki a beszállókártyádat!

Menj ki a reptérre időben. Mivel ilyen parázós vagy, így 2-3 órával indulás előtt... de minimum 1,5 óra.

Nagy poggyászod le kell adni. Nyugi, nem lehet elrontani, ki lesz írva hova kell. Ha nincs feladott csomag, akkor ez a pont ki is maradhat.

Ezután mész a biztonsági ellenőrzéshez. Ha átjutottál ezen akkor már tényleg nem tudsz elveszni. Marosvásárhely nagyon pici reptér, észre fogod venni ha szólítják az utasokat beszállásra. Rossz gépre nem tudsz szállni. Egyrészt nem engedi a rendszer, másrészt Marosvásárhelyen jó eséllyel nem is nagyon lesz más gép.

2013. okt. 10. 00:57
 7/9 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat, meg egy kerdes : arany ekszerekkel (fulbevalo, nyaklanc medallal, karkoto, gyuruk) ami rajtam van, engedelyezett repulore ulni???
2013. okt. 14. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, azt utazás előtt oda kell adnod nekem.
2013. okt. 14. 17:34
 9/9 A kérdező kommentje:
utolso: valojaban ertelmes valaszokat vartam...
2013. okt. 14. 18:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!