Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » SOS! Holnap repülök, de nem...

SOS! Holnap repülök, de nem tudom kinyomtatni a beszállókártyát. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Wizzair. Kinyomtattam, de nagyon halvány lett gondolom beleszáradt a tinta mert már nagyon rég nem nyomtattam. Az is jó ha telefonra letöltöm a beszállókártyát? Lufthansánál lehúzták a code-ot úgy is.
2013. okt. 1. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:
szerintem nem jó úgy, a reptéren lesz lehetőséged kinyomtattatni
2013. okt. 1. 19:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Vagy ha biztosra akarsz menni, elszaladhatsz valamelyik hipermarketbe tintát venni.
2013. okt. 1. 19:31
 3/8 anonim ***** válasza:
a lényeg, hogy a vonalkód jó és sérülésmentes legyen, az a lényeg!
2013. okt. 1. 19:40
 4/8 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm:)
2013. okt. 1. 20:08
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem jó a telefonos megoldás. Egyébként ki lehet nyomtatni még egyszer, vagy sokszor és igen az a lényeg, hogy a vonalkód látszon. Amúgy nekem egyszer nyomtattak egyet a reptéren ingyen, mert úgy gondolták túl halvány.
2013. okt. 1. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:

1. szaladj el valami éjjel-nappali nyomtató helyre, vagy ha nem hajnalban mész akkor reptérre menés előtt ki tudod nyomtatni a városban ezer helyen: copy general, copy guru stb. stb.

2. ha sikerült kinyomtatni valami ótvar halvány változatban legalább akkor valószínű nem lesz gond. Bár elvileg azt írják, hogy a vonalkód olvasható legyen, gyakorlatban ha valaki odaállít egy kinyomtatott ám kritikán aluli minőséggel akkor már nem fognak vele reptéri utasfelvételt fizettetni. Nyomtatnak neki újat, ingyen. Na azért ne egy üres fehér lapot vigyél. :D

2013. okt. 2. 02:14
 7/8 anonim ***** válasza:
3. a telefonos elgondolás teljesen rossz ötlet, annál is inkább mert letépik beszállításkor az alját. Ezt telefonnál igen nehéz lenne megtenni :) Ezek a cetlik pedig fontosak, mert ahány cetlit számolnak meg, pontosan annyi utasnak kell a gépen lennie. Nekünk volt már abból fél órás csúszás indulásnál, hogy 20x is újraszámoltak minket de nem stimmelt. Végül kiderült, hogy a letépett cetliket számolták el és mégse volt potyautas a gépen. :))
2013. okt. 2. 02:22
 8/8 anonim ***** válasza:
Kérj meg egy ismerőst, szomszédot stb., akinek van nyomtatója.
2013. okt. 2. 19:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!