Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Valaki segítene? Bővebben lent.

Valaki segítene? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Kettő kérdésem lenne:

1.: Mennyi idő Ferihegyről (Liszt Ferenc repülőtér, bocsánat :D ) Los Angelesbe átszállásostul-mindenestül eljutni (New Yorkban kell átszállni, ugye?) ?

2.: Milyen egy reptéri becsekkolás, mennyi idővel az utazás megkezdése előtt kell odamenni? Mit csinálnak, mit kell csinálni?

Előre is köszi :)

2013. szept. 12. 18:28
 1/5 anonim ***** válasza:

Mindkét kérdésedre pontosan megkapod a választ az adott repülőtársaság honlapján ahol a jegyet vennéd.

1. kérdésnél pontosan kiírja hogy hány órát repülsz és hol kell átszállni, amikor a jegyet foglalod le. (nem kell kifizetned, de az előzetes foglalást amit bármikor törölhetsz, meg tudod nézni

A 2 kérdésnél a repülőtársaság honlapján feketén-fehéren le van írva...

Csak el kell olvasni.

2013. szept. 12. 19:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Budapestről kb. 15-20 óra is lehet, függ, hogy mennyit kell várnod átszállásnál.

Nem feltétlenül kell New Yorkban átszállni, pl. Lufthansaval tudsz menni Frankfurtból Los Angelesbe. Tehát az út: Budapest-Frankfurt-Los Angeles

Szerintem a BA is repül Londonból.

Ha az USA-ba utazol, akkor időben kint kell lenni én min. 2 órát ajánlok. Viszed a kinyomtatott visszaigazolást, megkeresed melyik pultnál van a becsekkolás (infó táblán kint van), feladod a csomagod majd megkapod a beszállókártyát. Általában egybe megkapod a jegyed, így Budapesten már kezedben lesz végig a beszállókártyád és a csomagod is megy végig Los Angelesig.

2013. szept. 12. 19:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm :) Félreértés ne essék, én nem akarok repjegyet venni, iskolai feladathoz kellene... És én még egyrészt "fiatalka" vagyok, másrészt pedig (ez gondolom lejött), sosem ültem még repülőn :)
2013. szept. 12. 19:48
 4/5 anonim ***** válasza:

Próbáld ki egyszer, én nagyon szeretek repülni. :)

És ha nem ilyen Los Angeles távokra repülsz akkor még csak sokba se kerül. Sokszor olcsóbb, mint egy vonatjegy a MÁVra. :)

2013. szept. 13. 08:08
 5/5 A kérdező kommentje:
Szívesen repülnék, de hát jelen pillanatban nincs hova :D Iskola van sajnos, mint már mondtam ez is ehhez kell (történetet kell írnunk egy utazásról én meg nagy fba vágtam a fejszém), ezrét kértem segítséget :) Részletese(bbe)n is leírnátok? Köszönöm :)
2013. szept. 13. 20:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!