Valaki segítene? Bővebben lent.
Kettő kérdésem lenne:
1.: Mennyi idő Ferihegyről (Liszt Ferenc repülőtér, bocsánat :D ) Los Angelesbe átszállásostul-mindenestül eljutni (New Yorkban kell átszállni, ugye?) ?
2.: Milyen egy reptéri becsekkolás, mennyi idővel az utazás megkezdése előtt kell odamenni? Mit csinálnak, mit kell csinálni?
Előre is köszi :)
Mindkét kérdésedre pontosan megkapod a választ az adott repülőtársaság honlapján ahol a jegyet vennéd.
1. kérdésnél pontosan kiírja hogy hány órát repülsz és hol kell átszállni, amikor a jegyet foglalod le. (nem kell kifizetned, de az előzetes foglalást amit bármikor törölhetsz, meg tudod nézni
A 2 kérdésnél a repülőtársaság honlapján feketén-fehéren le van írva...
Csak el kell olvasni.
Budapestről kb. 15-20 óra is lehet, függ, hogy mennyit kell várnod átszállásnál.
Nem feltétlenül kell New Yorkban átszállni, pl. Lufthansaval tudsz menni Frankfurtból Los Angelesbe. Tehát az út: Budapest-Frankfurt-Los Angeles
Szerintem a BA is repül Londonból.
Ha az USA-ba utazol, akkor időben kint kell lenni én min. 2 órát ajánlok. Viszed a kinyomtatott visszaigazolást, megkeresed melyik pultnál van a becsekkolás (infó táblán kint van), feladod a csomagod majd megkapod a beszállókártyát. Általában egybe megkapod a jegyed, így Budapesten már kezedben lesz végig a beszállókártyád és a csomagod is megy végig Los Angelesig.
Próbáld ki egyszer, én nagyon szeretek repülni. :)
És ha nem ilyen Los Angeles távokra repülsz akkor még csak sokba se kerül. Sokszor olcsóbb, mint egy vonatjegy a MÁVra. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!