Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Milyen a repülés?

Milyen a repülés?

Figyelt kérdés
Féltetek az első alkalommal? Tényleg feszíti felszálaskor a tömött fogakat?

2013. aug. 22. 22:12
 1/8 anonim ***** válasza:

Jó, de semmi extra. A felszállás és a leszállás a legjobb.

"Féltetek az első alkalommal? " - Nem.

"Tényleg feszíti felszálaskor a tömött fogakat?" - Nem. Maximum akkor ha rosszul van megcsinálva.

2013. aug. 22. 22:20
 2/8 anonim ***** válasza:
Félni nem féltem. Vagy hát, annyira nem dobott fel a dolog, hogy repülni kell. A fogaimat nem éreztem, viszont leszállás után órákig be volt dugulva a fülem. De csak az első alkalommal.
2013. aug. 22. 22:28
 3/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én majd összef*som magam a gondolattól, hogy repülnöm kell... :S
2013. aug. 22. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
2013. aug. 22. 22:37
 5/8 anonim ***** válasza:
Ne félj tőle. Ha már felszállt, olyan, mint ha buszon ülnél, csak nem ráz annyira. A felszállás nagyon nagy élmény, akárcsak a leszállás. Gondolj arra, hogy statisztikailag a repülés a legbiztonságosabb közlekedési forma, és élvezd az utazást!
2013. aug. 22. 22:38
 6/8 anonim ***** válasza:

Régen volt már az első, én nem izgultam.

Nincs tömött fogam, úgyhogy erre nem tudok válaszolni, viszont azt el tudom mondani, hogy a gyomrod egy picit kiugrik a helyéről az első felszálláskor, és az első ereszkedéskor. De ez csak az első alkalom, olyannyira hozzá fogsz szokni, hogy a többinél meg sem fogod érezni.

Tényleg a lebiztonságosabb utazási forma. Egy modern utasszállítóval, nem a közelkeleten, szinte lehetetlen, hogy baj történjen. Ha pedig baj történik, akkor is a magasan képzett pilóták gyorsan megoldják. Semmitől nem kell tartanod. Nagy élmény lesz.

2013. aug. 22. 22:53
 7/8 anonim ***** válasza:
A világ legjobb érzése a repülés :))))
2013. aug. 27. 21:17
 8/8 anonim válasza:
Iszonyatosan jó és különleges élmény! Nekem pont egy hete volt az első (és pár nappal rá a második) repülésem, tudni kell hogy egészen kicsi korom óta ez volt a legnagyobb félelmem, úgy voltam vele hogy én márpedig soha nem ülök fel repülőre, az élet mégis úgy hozta hogy repültem, álltam elébe és nagyon élveztem, olyannyira hogy most mindenhova repülővel mennék ha tehetném. :D Bár csak ez a két repülés a tapasztalatom, azt korábbi válaszolónak aláírom, hogy a legelső felszállás nagyon furcsa érzés, de jó értelemben, megdobta az adrenalint amit nagyon szeretek. Nekem még a gép kanyarodása tetszett nagyon, az is egy ilyen leírhatatlan érzés volt nekem. Összességében hatalmas élmény!
2013. szept. 2. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!