Hogyan lehet kifizetni másnak a repülőjegyet?
Figyelt kérdés
Dublinban élő rokonom szeretne hazajönni,de nincs pénze a jegyre.Én személyesen megvehetem neki a jegyet és Dublinban ő át tudja venni?Vagy online kell intéznem az Ő nevére?2013. aug. 21. 16:29
1/3 anonim válasza:
Repülőjegyet ma már (szinte?) csak online vesz az ember. Te megveszed, ő pedig kinyomtatja.
2/3 anonim válasza:
Online megveszed neki a jegyet, csak arra figyelj, hogy biztos minden jól legyen megadva. Pl. ha nős, de a személyin, útlevélen a lánykori neve szerepel, akkor elképzelhető, hogy rossz néven foglalsz. Szóval egyeztes vele, hogy minden adat ok.
Aztán kapsz egy visszaigazolást, azt elküldöd neki és ő kinyomtatja. Ha nem tudod elküldeni, az sem egy nagy tragédia, név alapján is belehet csekkolni pl. reptéren (arra figyelj, hogy néhány légitársaság ezért felszámol egy bizonyos összeget).
3/3 anonim válasza:
Megveszed neki online a helyes adatok megadásával, átküldöd neki, vagy a visszaigazoláshoz egyből az ő címét adod meg. Én már vettem így a tesómnak, neki a kártyája nem volt jó a vásárláshoz, elintéztük így. Vagy besétálsz egy nagyobb utazási irodába a megfelelő adatokkal felszerelkezve és megveszed ott neki kp-ért. És amit adnak visszaigazolást, elküldöd neki. Ha nagyobb irodába mész, még a csekkolást is megcsinálhatják neki (pl vista).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!