AirBaltic tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Szeptemberben utaznék airBaltic-al és érdekelne, hogy a földi személyzet mennyire szigorú a kézipoggyász méretével kapcsolatban. Meg hogy az ültetetés hogy megy. Mert ugye a jegyen lesz egy ülésszám (nem fizettem érte, ezt dobta a rendszer) de gyakorlatilag is kötelező odaülni, ha nincs tele a gép?2013. aug. 21. 15:15
1/1 anonim válasza:
Én Istambulban láttam a beszállítást. Nagyon szigoruak voltak, a kapuhoz vitték a fém keretet és ha csak egy picit is nem fért belemár nem engedték fel. Volt olyan akivel többször átpakoltatták a csomagját. Volt egy csaj akivel kifizetteték a pótdíjjat, viszont eközben egy faszi átment egy akkora táskával ami szemmel láthatoan sem fért volna be a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!