Miért van az, hogy a Ryanairnél azt írják, hogy akciósan lehet holnapig Londonba jegyet foglalni, de amikor rámegyek, hogy foglalás, akkor ott már több tízezres összeget ír?
Előző vagyok. No megnéztem neked azért, hogy biztosan nem mondtam-e hülyeséget. Tényleg lehet találni, konkrétan október 3, 4, 8 és még sok más dátumra valóban 7990Ft-ba kerül. Természetesen csomag nélkül és debit kártyával fizetve. (Más kártyával 8150, szoval nem sokkal több.)
Azt senki nem mondta, hogy minden jegy ennyibe kerül! De lehet találni ennyiért jegyet. És nem is csak egy napra...
"Az akciós jegyek valószinűleg az akció indulása után pár órával elfogytak."
Nem fogytak el! Jelenleg is elérhető több napra is!
Még az akció kezdetekor se volt igaz, hogy minden nap minden járatára ennyibe kerül. Ezt soha senki nem mondta, nem írta. Szeptember-október-november időszakban lehet kapni ennyiért jegyet. Legalább egy járatra. Ez igaz továbbra is. (sőt, ugye sok napra ilyen olcsó, nem is csak egy napra, de ha csak egy napra lenne akkor is kiírhatnák, hogy akció :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!