Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Van egy lehetőségem, kimehetné...

Van egy lehetőségem, kimehetnék Franciaországba, de a szüleim nem tudják kifizetni a repülőjegyet, mit csináljak?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok, 8-án leszek 15.

Van egy kis spórolt pénzem,de az nem elég.

Tudnátok segíteni,hogy hogyan tudnék gyorsan pénzt keresni?( még augusztusban kell)

2013. aug. 3. 22:32
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Toulouse dél- Farnciaországban van. A legközelebbi repülőtér a Blagnac airport. (a aváros reptere)

Nálunk egyik fapados járat nem megy arra a reptérre közvetlenül, így csak 3 lehetőséged marad

1. Átszállással mész oda

2. Vagy elrepülsz egy nagyobb városba pl: Lyon ba vagy Párizsba (de Párizs majdnem 600 km-re van, míg Lyon 200km-re) Majd a reptéren valaki érted megy kocsival

3. Busszal mész szintén egy nagyobb városig ahová a busz is elmegy és oda mennek érted kocsival..

Közvetlen járat nincs sem repülővel, sem busszal, sem vonattal..

Hát így elnézve bizony nem olcsó utazás

2013. aug. 5. 09:53
 12/17 A kérdező kommentje:
Szuleim nem engednek kocsival, csak repulovel
2013. aug. 5. 20:11
 13/17 anonim ***** válasza:

Hát ha csak repülővel engednek el, akkor vagy összegyűjtőd valahogy a nem kevés összeget vagy elteszed következő évre a Francia utazást..

Sajnos közvetlen járat nincs a városba.. Átszállással meg nagyon drága lesz, mert két repülőjáratra kell jegyet venned..

2013. aug. 5. 20:26
 14/17 A kérdező kommentje:
Igazábol a kerdes lenyega az, hogy hogyan gyujtsem ossze..
2013. aug. 6. 06:52
 15/17 A kérdező kommentje:
* lenyege
2013. aug. 6. 13:27
 16/17 anonim válasza:
Ha a szüleid igazán akarnák, hogy ki tudj menni, megoldanák, hogy hogy fizessék ki a repülőjegyed. Én ennyi idősen nem engednélek egyedül repülővel, sem busszal, sem kocsival, sem semmivel, és még ismerőssel sem, ha én nem vagyok ott. Azért nem a szomszéd faluba készülsz, hanem országhatárokon keresztül!
2013. aug. 6. 15:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Szülői engedéllyel 15 éves korodtól dolgozhatsz az iskolai szünetekben, HA találsz munkát. Jelenleg sok 16-18 éves is hiába vár állásra, így ehhez sok reményt ne fűzz, hacsak nincs olyan ismerősöd, rokonod, aki alkalmazna. Viszont így is csak hónap végén- jövő hó elején jutnál pénzhez.

Szóval gyors pénzkereseti lehetőséget az első javaslatán kívül senki nem fog tudni írni.

2013. aug. 6. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!