A repülőre felvihetem a kiskutyám, lehet nálam vagy elzárják? Mini yorki!
egyedul vagy egy orszagban, aminek a nyelvet nem beszeled? ez kicsit eros...
nincs egy arva magyar ismerosod, aki erti az adott orszag nyelvet? Kerd meg ot, hogy hivja fel a legitarsasagot. De ne akarmelyiket, hanem azt, amelyikkel haza akarsz utazni. Biztos van 2-3 airline akik repulnek es akiknek a jegyeit nezegeted. Oket felhivja az ismi es megkerdezi mit kell tudni kutyaval valo utazasrol.
Ha nincs telefon... akkor tessek kifaradni a repterre es a legitarsasag alkalmazottjat megkerdezni, esetleg kezzel labbal magyarazni, rajzolni, mas magyar segitseget kerni...
Kiskorúként még jegyet sem vehetek???
Az apámmal jöttem ki autóval őt azóta elvitték most egyedül vagyok egy házban ami 10.-ig van kifizetven és addig valahogy valamiből haza kell mennem.Amit még kitudok fizetni az a fapados járat,de ha a kutyámat nem engedik fel akkor az sem megoldás.Nem bírom már tovább napok óta a sírás kerülget nem tudom hogyan fogok hazajutni egyedül a kiskutyámmal itt senkit sem ismerek pénzem is alig van azt hittem hogy veszek egy olcsó repjegyet és hazamegyek de ez enm így van.
Kik és hová vitték apádat?
miért kellett ennyiidőre vinni a kutyát,miért nem hagytad otthon?
ha hivatalosan vitték el apádat,téged nem hagyhattak volna magadra.
Szoval kissé kamuszagu kezd lenni a kérdés...
Először is kérj pénzt otthonról!
Másodszor írd le hogy melyik országba mész ki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!