Tudtok nagyon olcso repjegyet angliabol budapestre?
Figyelt kérdés
haza szeretnek utazni csak amior kijöttem nem returt vettem es most olcso repjegy kell..... tudom hulye vok de kerlek ezt ne ertekeljetek komiban !2013. júl. 18. 23:06
1/9 anonim válasza:
ryanair, wizzair, easyjet... nézz szét!
Azt se írtad mikor és azt sem, hogy max. mennyi a nagyon olcsó neked. (Nekem pl. 5000 Ft alatt lenne olcsó. Na ennyiért jelenleg nincs! :))
2/9 anonim válasza:
Tudok. Van, amikor 10e Ft, és van, hogy 16e. Néha 67e.
Ez most rajtad segít?
3/9 A kérdező kommentje:
olyan kéne ami augusztus végén vagy szeptember eleén megy. fapados. minél olcsóbb
2013. júl. 22. 23:24
4/9 anonim válasza:
Átszámítva kb. 6-7 ezer forint körül van a legolcsóbb wizzair jegy London-Budapest egyirányú a megadott időszakban. Persze ebben csak ingyenes kis méretű kézi poggyász van benne. Ha pl. lenne feladott bőröndöd akkor úgy kb. duplája lehet.
5/9 A kérdező kommentje:
ez neem tökéletes lenne. de ezt hol tudom megvenni ezt a repjegyet ?
2013. júl. 23. 22:19
7/9 anonim válasza:
Megnéztem, most is van több ilyen olcsó időpont is szeptember elején, pl. szept 9, de sok más is.
8/9 A kérdező kommentje:
igazán köszi. tudnátok linkelni nekem akk hogy hol tudom megrendelni ? :)
2013. júl. 24. 21:50
9/9 anonim válasza:
wizzair.com
vagy írj privátot ha ennyire nem megy és segítek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!