Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzair járatánál a laptoptásk...

Wizzair járatánál a laptoptáska az kisméretű kézipoggyásznak számít (nem kell érte fizetni)?

Figyelt kérdés
Bele mernétek tenni a laptopotokat a nagy utazópoggyászba? Én csak attól félek hogy baja esik a sok dobálásnál a reptéren.
2013. júl. 16. 02:34
 1/7 Titkos Málna válasza:
Szerintem kisméretűnek számít, de próbáld meg a nagy bőröndödbe bele rakni úgy, hogy alul is van pl. ruha és oda be a közepébe és felé is... Nem hinném, hogy új lenne bármilyen ütődése vagy baja, Én is így szállítottam a laptopomat és meg úszta:).
2013. júl. 16. 03:07
 2/7 Titkos Málna válasza:
*új helyett, úgy bocsi.:)
2013. júl. 16. 03:32
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem az a lényeg, hogy mit viszel. Hanem az, hogy mekkora.

"Amennyiben a kézipoggyász mérete nem haladja meg a 42 x 32 x 25 cm-t, úgy azt utasaink díjmentesen felvihetik a gépre. A kézipoggyásznak be kell férnie az utas előtti ülés alá."

Egy ilyen poggyászt vihetsz fel a fedélzetre. Teljesen mindegy, hogy mi van ebben az egyben, laptoptáska laptoppal, női táska, kisbőrönd vagy akármi.. egy darab legyen és férjen bele ebbe a méretbe. Szerintem elég egyértelmű.

2013. júl. 16. 03:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Arra számíts, hogy ha a feladandoba teszed, akkor csesztetes, ha bármi baj éri,....
2013. júl. 16. 06:43
 5/7 VampireDiaries9797 válasza:
Én nem rég utaztam és láttam hogyan pakolják a cuccokat, nem olyan durván, szóval a ruhák közé nyugodtan berakhatod, mert gondolom a laptopon kívül mást is fel akarsz vinni a gépre :)
2013. júl. 16. 08:07
 6/7 anonim ***** válasza:

Feladandóba nagyon nem ajánlott laptopot rakni. Kilophatják, megsérülhet, elveszhet a poggyász stb.

Ezért van a kézipoggyász, hogy a nagy értékű, törékeny dolgokat abban szállítsd.

A méretek pedig egyértelműen le vannak írva.

"Amennyiben a feladandó poggyász tartalmazza az alább felsorolt tárgyak bármelyikét, úgy a Wizz Air nem vállal felelősséget a tárgyak eltűnéséért, megsemmisüléséért, késéséért vagy károsodásáért:

...számítógép, fényképezőgép, videokamera, mobiltelefon vagy más értékes elektronikus készülék valamint műszaki cikk, illetve ezek tartozékai..."

2013. júl. 16. 12:54
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen hülyeséget senki ne csináljon szerintem se, hogy a feladottba teszi. Akkor mégis mit visz a kéziben? A bugyijait? :)) De most komolyan, mi értékes cuccal rakja tele a kézi táskáját ami fontosabb, értékesebb, mint egy laptop??
2013. júl. 16. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!