Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Nektek mi a véleményetek erről?

Nektek mi a véleményetek erről?

Figyelt kérdés
[link]
2013. júl. 10. 17:14
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Neked mi tetszene ? Az, ha a burmai diákok tökéletesen ejtenék ki a nevet ?
2013. júl. 11. 02:41
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerintem igenis fontos a név. A súlyom a külföldieknek fapadosnak fog hangzani. Általában a nemzeti légitársaságok hivatalos, egyértelmű nevekkel rendelkeznek: Finnair, Air France, British Airways stb. Van persze pár ami nem ilyen pl. Qantas de ezek már régiek mindenki tudja, hogy nem fapadosak. Plusz a gagyi név rontja az egész cég imidzsét. Ki sem lehet mondani, furcsa nem köthető semmihez, nincs benne semmi figyelem felkeltő. Így meg eladni nem lehet.

Angolul sem jó az Eagle-ről mindenkinek az American Eagle fog beugrani.

A másik meg, hogy nem tudom meddig fogja bírni. Én úgy gondolom Magyarországon nagyon elterjedt a fapados. A Wizzair és a Ryanair mellett Magyarországon megmaradni nem lesz könnyű. Persze itt jönn be a másik kérdés: utaznál-e ezzel a légitársasággal, vagy maradnál pl. Wizzairnél, Ryanairnél.

2013. júl. 11. 15:21
 3/7 anonim válasza:

Előző, ne írj már hülyeségeket, ha nem tudsz angolul. Erre felé az eagle még mindig sast jelent, a falcon a sólyom. -.-"

Amúgy sokkal jobb nevet is adhattak volna neki, amit bárki ki tud ejteni.

2013. júl. 11. 15:39
 4/7 anonim ***** válasza:
Tényleg na láttod nekem ha madár akkor egyből az American Eagle ugrik be..
2013. júl. 11. 15:52
 5/7 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy, nem fog elindulni, valószínű egy blöff az egész. Éppen ma irták, hogy a kormány sem támogatja, úgy meg elég nehéz lesz :-) Az üzleti modell sem tűnik életképesnek.
2013. júl. 11. 23:22
 6/7 anonim ***** válasza:

2-ik: Mi az, hogy "A súlyom a külföldieknek fapadosnak fog hangzani" ?

Neked s fapados valamit rossz géppel rendelkezőt jelent ? Itt van pl a Norwegian, csak új gépei vannak és most rendelt a gyártól még 18 drb. Airbust. Pedig fapados...

2013. júl. 12. 00:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Amít az állami (vagy "államközi") SAS nem tud megtenni, mert éppen most menne tönkre (ha hagynák).
2013. júl. 12. 00:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!