Szerintem igenis fontos a név. A súlyom a külföldieknek fapadosnak fog hangzani. Általában a nemzeti légitársaságok hivatalos, egyértelmű nevekkel rendelkeznek: Finnair, Air France, British Airways stb. Van persze pár ami nem ilyen pl. Qantas de ezek már régiek mindenki tudja, hogy nem fapadosak. Plusz a gagyi név rontja az egész cég imidzsét. Ki sem lehet mondani, furcsa nem köthető semmihez, nincs benne semmi figyelem felkeltő. Így meg eladni nem lehet.
Angolul sem jó az Eagle-ről mindenkinek az American Eagle fog beugrani.
A másik meg, hogy nem tudom meddig fogja bírni. Én úgy gondolom Magyarországon nagyon elterjedt a fapados. A Wizzair és a Ryanair mellett Magyarországon megmaradni nem lesz könnyű. Persze itt jönn be a másik kérdés: utaznál-e ezzel a légitársasággal, vagy maradnál pl. Wizzairnél, Ryanairnél.
Előző, ne írj már hülyeségeket, ha nem tudsz angolul. Erre felé az eagle még mindig sast jelent, a falcon a sólyom. -.-"
Amúgy sokkal jobb nevet is adhattak volna neki, amit bárki ki tud ejteni.
2-ik: Mi az, hogy "A súlyom a külföldieknek fapadosnak fog hangzani" ?
Neked s fapados valamit rossz géppel rendelkezőt jelent ? Itt van pl a Norwegian, csak új gépei vannak és most rendelt a gyártól még 18 drb. Airbust. Pedig fapados...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!