Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Mennyibe kerülne ez az út?

Mennyibe kerülne ez az út?

Figyelt kérdés
Idén 3 hetet töltöttem Németországban egy ösztöndíj-program keretében. A családot, amelynél laktam, annyira megszerettem, hogy jövőre is szeretnék menni. Most vonattal voltam( egy csoporttal), de annyira macerás volt ez a sok átszállás meg minden, hogy ha megyek, inkább repülővel akarok, mert a csoportvezetőnk annyira mondta, hogy az olcsóbb lett volna stb. stb. De most, hogy megnéztem az árakat, nem találtam annyira nagyon kedvezőnek... Ha Budapestről indulok Frankfurtba, akkor egy oda-vissza jegy, fapados járaton, mondjuk úgy, hogy két hét után jövök vissza, mennyibe kerül? Nem első osztályon.

2013. júl. 5. 18:19
 1/3 anonim ***** válasza:

Nagyon nem mindegy az időpont! Szeptember elején egy út wizzairrel jelenleg 3-5 ezer forintból kijön Budapestről Frankfurt-Hahn reptérre, szóval oda-vissza 6-10 ezer forintból megoldható. Persze csak ha elég a kis kézi poggyász, mert egy feladott poggyász oda-vissza 14500Ft-ba kerül.

Onnan persze még pénzbe kerül Frankfurtba bejutni(ezt nem tudom mennyi a legolcsóbb, 10 euróból már szerintem megoldható), de összességében így is jóval olcsóbb, mintha mondjuk Lufthansaval mennél.

De ha mostanság, nyáron gondolnád, akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni mert csak a repülőút minimum 2-3x annyiba kerül, mint én írtam. És persze az egyéb költségek ahhoz is hozzájönnek, mint pl. az említett reptérről városba jutás.

2013. júl. 6. 00:04
 2/3 A kérdező kommentje:
Igazából jövő nyárról lenne szó. Az még elég sokára lesz, változhatnak az árak, csak akkor megyek repülővel, ha olcsóbb tényleg.
2013. júl. 6. 19:44
 3/3 anonim ***** válasza:

Jövő nyár még messze van. Repjegyeket folyamatosan érdemes figyelni kb. januártól ha nyárra kell. Addig felesleges.

Szerintem jó eséllyel a repülővel a legolcsóbb, pláne, hogy fapadossal is megoldható. Vonat jegyek elég drágák, pláne ekkora távra.

2013. júl. 7. 00:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!