Mennyibe kerülne ez az út?
Nagyon nem mindegy az időpont! Szeptember elején egy út wizzairrel jelenleg 3-5 ezer forintból kijön Budapestről Frankfurt-Hahn reptérre, szóval oda-vissza 6-10 ezer forintból megoldható. Persze csak ha elég a kis kézi poggyász, mert egy feladott poggyász oda-vissza 14500Ft-ba kerül.
Onnan persze még pénzbe kerül Frankfurtba bejutni(ezt nem tudom mennyi a legolcsóbb, 10 euróból már szerintem megoldható), de összességében így is jóval olcsóbb, mintha mondjuk Lufthansaval mennél.
De ha mostanság, nyáron gondolnád, akkor mélyebben zsebbe kell nyúlni mert csak a repülőút minimum 2-3x annyiba kerül, mint én írtam. És persze az egyéb költségek ahhoz is hozzájönnek, mint pl. az említett reptérről városba jutás.
Jövő nyár még messze van. Repjegyeket folyamatosan érdemes figyelni kb. januártól ha nyárra kell. Addig felesleges.
Szerintem jó eséllyel a repülővel a legolcsóbb, pláne, hogy fapadossal is megoldható. Vonat jegyek elég drágák, pláne ekkora távra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!