Ezt megteheti a Wizz Air?
Ú járat indul (?) Budapest és Isztambul között. Augusztustól árulnak jegyeket.
Szeretnék 2 hétre hazalátogatni Mo.-ra, és nagyon megörültem a Wicc Air-nek, mert a Turkish Airlines és a Lufthansa nagyon srága.
nos, a dátum kiválasztásánál ott van, hogy "fontos információ: az útvonal hatósági jóváhagyásra vár".
Létezik, hogy úgy árusítják a jegyeket, hogy még nem is biztos, hogy elindíthatják a járatokat???
Írtam nekik ez ügyben, de "erről e-mailben nem adhatnak felvilágosítást".
Miután a szükséges tájékoztatást megadta, így jogszerű.
Felteszem, ha a járat mégsem indul, a jegy áráig kártalanít, vagy más módon teljesíti az utazást. Pl. bérel egy gépet, s azonos áron és időben utaztat.
Nem tudom mi ezzel a bajod, a tájékoztatás teljesen korrekt.
Ha nem akarod bevállalni azt a rizikót, hogy a Wizz-nél lesz a pénzed 2-3 hónapig, akkor ne vegyél jegyet, hanem utazz a Lufthansával vagy Turkish-sel.
2es: biztos nem tudja... Te valamit félre értettél szerintem :-) Ott él, mint írta és onnan menne Budapestre látogatóba.
Ha mégse tudnak indulni akkor visszafizetik a teljes jegyárat.
Köszönöm a válaszokat!
Azt hiszem, inkább várok, de nem merem így bevállalni.
Off: Igen tudom mi van itt, ha a Taksim téri tüntetésekre gondolsz. És döbbenten látom, hogy a magyar (és általában a nyugati) média mennyire ferdít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!