Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Ezt megteheti a Wizz Air?

Ezt megteheti a Wizz Air?

Figyelt kérdés

Ú járat indul (?) Budapest és Isztambul között. Augusztustól árulnak jegyeket.

Szeretnék 2 hétre hazalátogatni Mo.-ra, és nagyon megörültem a Wicc Air-nek, mert a Turkish Airlines és a Lufthansa nagyon srága.

nos, a dátum kiválasztásánál ott van, hogy "fontos információ: az útvonal hatósági jóváhagyásra vár".

Létezik, hogy úgy árusítják a jegyeket, hogy még nem is biztos, hogy elindíthatják a járatokat???

Írtam nekik ez ügyben, de "erről e-mailben nem adhatnak felvilágosítást".

2013. jún. 30. 12:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Miután a szükséges tájékoztatást megadta, így jogszerű.

Felteszem, ha a járat mégsem indul, a jegy áráig kártalanít, vagy más módon teljesíti az utazást. Pl. bérel egy gépet, s azonos áron és időben utaztat.

2013. jún. 30. 12:44
 2/7 anonim ***** válasza:
tudod amúgy hogy mi van most isztambulban?
2013. jún. 30. 13:01
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem tudom mi ezzel a bajod, a tájékoztatás teljesen korrekt.

Ha nem akarod bevállalni azt a rizikót, hogy a Wizz-nél lesz a pénzed 2-3 hónapig, akkor ne vegyél jegyet, hanem utazz a Lufthansával vagy Turkish-sel.

2013. jún. 30. 13:12
 4/7 anonim ***** válasza:

2es: biztos nem tudja... Te valamit félre értettél szerintem :-) Ott él, mint írta és onnan menne Budapestre látogatóba.

Ha mégse tudnak indulni akkor visszafizetik a teljes jegyárat.

2013. jún. 30. 14:47
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Azt hiszem, inkább várok, de nem merem így bevállalni.

Off: Igen tudom mi van itt, ha a Taksim téri tüntetésekre gondolsz. És döbbenten látom, hogy a magyar (és általában a nyugati) média mennyire ferdít.

2013. jún. 30. 19:26
 6/7 anonim ***** válasza:
Nyugodtan vedd meg! Pénzed tuti nem veszik el. Szinte biztos az indulás, különben nem árulnák a jegyeket. Ha véletlenül mégse repülnek, akkor visszafizetik teljes mértékben.
2013. júl. 1. 02:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2013. júl. 1. 09:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!