Wizzairnél kell külön beszállókártyát nyomtatnom ha elmentettem iphoneon passbookba? Elég azt felmutatnom?
Köszönöm a választ!
Menet közben megtaláltam a megoldást:
AZ ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL ELVÉGEZHETEM AZ UTASFELVÉTELT IS?
Igen, az alkalmazás az utasfelvétel elvégzésére is alkalmas. Amennyiben az alkalmazással végzi el az utasfelvételt, a következő módokon juthat hozzá a beszállókártyához:
Látogasson el a wizzair.com weboldalra, adja meg a foglalás hivatkozási számát, majd nyomtassa ki a beszállókártyát.
Mentse el a beszállókártyát a Passbook*-ba, így internetkapcsolat nélkül is hozzáférhet.
Amennyiben a telefonja kapcsolódik az internethez, az alkalmazás segítségével megnyithatja a beszállókártyát.
Ön felelős azért, hogy a beszállókártya el legyen mentve a Passbookba, vagy pedig hogy az utasfelvétel és a beszállás során mindvégig rendelkezzen intenetkapcsolattal.
A Wizz Air hálózatán belül egyes repülőterek még nem támogatják a mobil beszállókártyák használatát. Ha ilyen esetben az alkalmazás segítségével végzi el az utasfelvételt, a szoftver nem készít mobil beszállókártyát. Ez esetben kérjük, látogasson el a wizzair.com weboldalra, nyissa meg a foglalást, és nyomtassa ki a beszállókártyát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!