Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Wizzairnél kell külön beszálló...

Wizzairnél kell külön beszállókártyát nyomtatnom ha elmentettem iphoneon passbookba? Elég azt felmutatnom?

Figyelt kérdés

2013. jún. 18. 18:04
 1/5 anonim ***** válasza:

A Wizzair jelenleg nem fogadja el a Passbook-ot.

bővebben itt: [link]

2013. jún. 18. 18:38
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Menet közben megtaláltam a megoldást:

AZ ALKALMAZÁS SEGÍTSÉGÉVEL ELVÉGEZHETEM AZ UTASFELVÉTELT IS?

Igen, az alkalmazás az utasfelvétel elvégzésére is alkalmas. Amennyiben az alkalmazással végzi el az utasfelvételt, a következő módokon juthat hozzá a beszállókártyához:

Látogasson el a wizzair.com weboldalra, adja meg a foglalás hivatkozási számát, majd nyomtassa ki a beszállókártyát.

Mentse el a beszállókártyát a Passbook*-ba, így internetkapcsolat nélkül is hozzáférhet.

Amennyiben a telefonja kapcsolódik az internethez, az alkalmazás segítségével megnyithatja a beszállókártyát.

Ön felelős azért, hogy a beszállókártya el legyen mentve a Passbookba, vagy pedig hogy az utasfelvétel és a beszállás során mindvégig rendelkezzen intenetkapcsolattal.

A Wizz Air hálózatán belül egyes repülőterek még nem támogatják a mobil beszállókártyák használatát. Ha ilyen esetben az alkalmazás segítségével végzi el az utasfelvételt, a szoftver nem készít mobil beszállókártyát. Ez esetben kérjük, látogasson el a wizzair.com weboldalra, nyissa meg a foglalást, és nyomtassa ki a beszállókártyát.

2013. jún. 18. 19:15
 3/5 anonim válasza:
Szia. Végül mi lett a megoldás? Ki kellett nyomtatnod? Nekem a Passbookba mutatja a qr kódot,akkor az elég? Az internetes csomagfeladás is megoldódik ezzel? A passbookban jelzi a "service" nél az 1et. Akkor feladtam a csomagot is? Köszi a választ
2014. szept. 3. 03:15
 4/5 A kérdező kommentje:
Elég a passbook, többször utaztam mar ugy vele, semminprobléma nem volt.
2014. szept. 3. 09:41
 5/5 anonim válasza:
Köszönöm. És a csomag?
2014. szept. 3. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!