Megvegyem a repülőjegyet vagy várjak még, hátha olcsóbb lesz?
Figyelt kérdés
Ryanairrel utazok Londonba novemberben, most 8700-ért lenne jegy oda és ugyanennyiért vissza. Van esély rá,hogy csökken a jegyár, vagy ahogy telik az idő csak emelkedni fog?2013. jún. 3. 22:05
11/15 A kérdező kommentje:
hát ezt jól megsz.ívtam. Most akartam megvenni, erre novembertől kezdve az összes időpontnál egy piros csíkkal áthúzott repülő van, és azt írja ki,hogy nincs rendelkezésre álló járat. Ez még tegnap nem volt. megnéztem és december, január, februári időpontoknál is ugyan ez van.
2013. jún. 4. 13:08
12/15 anonim válasza:
lehet, hogy a teli menetrend meg nem volt rendesen bearazva es veletlen kerult fel meg korabban az alaparral. Figyeld a weboldalt es ha felkerul csapj le a jo ajanlatra.
13/15 A kérdező kommentje:
akkor lehet,hogy drágább lesz:( mindenesetre figyelni fogom.
2013. jún. 4. 18:50
14/15 A kérdező kommentje:
téli menetrend beárazása kb mikorra várható, nem tudja véletlenül valaki?
2013. jún. 4. 19:04
15/15 anonim válasza:
ne foss, nem lesz novemberben draga. csak figyelni kell folyamatosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!