Ilyen drága a poggyászdíj? Létezik ez?
Figyelt kérdés
Néztem repjegyet 5900 Ft-ot írt (wizzair) + 8700 a poggyász díj. Ez ennyire drága?2013. máj. 30. 20:54
1/8 anonim válasza:
Igen, sokszor drágább a poggyászdíj oda-vissza, mint a repülőjegy.
2/8 anonim válasza:
Igen, ilyenkor a repülésben főszezon van, ezért ilyen magas a poggyász díja. (ez csak oda út, a visszaútra is ugyanennyi a poggyász díja.)
3/8 anonim válasza:
Ha van kisméretű bőröndöd (pontos paramétereket megtalálod a weboldalukon), és nem hosszú útra mentek, elég lehet az is. Azért csak 2800 Ft körüli összeget kell fizetni egy útra, és felviheted magaddal a fedélzetre.
4/8 A kérdező kommentje:
Igen, ezt csak egy útra írta. Vissza nem tudom mikor tudnék jönni :( De kicsit kiakadtam rajta. De akárhogy számolok ezzel járok jobban. Busz csak magában ennyi + arra is jön szezon díj. Vonat meg 30-nál lenne. Hm... nem semmi ez az egész.
S meddig van főszezon?
2013. máj. 30. 21:01
5/8 anonim válasza:
"Azért csak 2800 Ft körüli összeget kell fizetni egy útra, és felviheted magaddal a fedélzetre."
Szezonon kívül ennyi, de most a nagy kézi is 4750/fő/út
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi 3-as a tippet. Sajnos munka miatt mennék, kb 1 év. Így nem lesz elég a pici. De jó, mert írja a wizzair, hogy 32 kg lehet vinni, talán elég lesz :D
2013. máj. 30. 21:03
7/8 anonim válasza:
Főszezon: március 29 - április 7. Június 8-től szeptember 22-ig és december 14-től január 6-ig (a határnapokat is beleértve)
Főszezonon kívül: az év főszezonon kívüli része.
Amennyiben az utazás bármely napja főszezonra esik, úgy a főszezonra vonatkozó poggyászdíj kerül felszámításra.
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 30. 21:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!