Mellyek a legolcsóbb repülőjegyek, bármelyik országba?
Szeretnénk elutazni valahova olcsón.Van olyan ország ahova nagyon olcsón lehetne eljutni repülővel??És mennyiért??
(Csak értelmes válaszokat kérek)
Ez nagyon altalanos kerdes. Minden orszagba el lehet jutni olcson, ha jo idopontot valasztasz.
Legalabb az orszagot talald ki, hogy hova mennel, akkor mar lehet keresgelni.
A wizz -nél máig van 20% -os akció, én is épp azt nézegettem, hova utazzunk, csak úgy :)
Ezek a legolcsóbbak:
Bari, Brüsszel, Dortmund, Eindhowen, Genf, Göteborg, Malmő, Milanó, Róma, Stockhlom.
Legtöbbje 5500Ft körül van, de Milánónál van néhány 2500Ft-os jegy is, úgy hogy másnapra 3500Ft-ért van vissza. Ezen gondolkodom ,meg Malmőn, mert onnan át lehet menni Koppenhágába is.
Azt mindenképp vedd figyelembe, hogy az árba nem tartozik bele a poggyász, de én 3-4 napra csak egy hátizsákot viszek, ami nagyon kell az belefér. Ja és van wizz kártyám, ha neked nincs, akkor erre az árra még számold fel a foglalási költséget. De akkor se drága, lényegében a szállás többe kerül mint egy olcsóbb repülő jegy!
A legjobb ha feliratkozol a fapadosok hírlevelére, és értesítenek ha van akció.
" Ja és van wizz kártyám, ha neked nincs, akkor erre az árra még számold fel a foglalási költséget."
Elavult információid vannak. Már nem számít mivel fizetsz, ugyanannyi az ár.
Kérdező: mi a cél? Kizárólag a repülés? Mert az sokszor csak pár ezer vagy még kevesebb. Ha valaki csak repülni akar mert még soha és nagy álma, na az simán megtehető, csak sokan nem tudják hogy ez ennyire olcsó is lehet. Ez nem igazán pénz kérdése, ha csak nem vidéki és a reptérre feljutni drága.
Elavult információid vannak. Már nem számít mivel fizetsz, ugyanannyi az ár.
Másba nem tudtál belekötni? :D
Akár ,hogy is nézem, ha belépek a profilomba, 2 ezerrel olcsóbbra írja ki a jegyeket. Teljesen mindegy, hogy mit nem fizetek, akkor is olcsóbb, akár hogy erőlködsz :)
"Akár ,hogy is nézem, ha belépek a profilomba, 2 ezerrel olcsóbbra írja ki a jegyeket. Teljesen mindegy, hogy mit nem fizetek, akkor is olcsóbb, akár hogy erőlködsz :)"
Figyu.. nem kötözködök, te írtál hülyeséget.
Neked nem a kártya miatt olcsóbb, hanem a klubtagságod miatt. Neked akkor is olcsóbb ha átutalással fizetsz vagy bármi másik kártyával.
Ha téged kijavítanak az kötözködés? Lelked rajta. Azért a többiek kedvéért leírtam, te meg csak duzzogj. :P
"Uticel igazabol nincs,mert barhova jo lenne"
Oké, de kb mennyit szánsz rá? Bármilyen összegre van repülős megoldás, de nyilván több pénzből normálisabb helyre lehet jutni, esetleg több napot tudsz ott eltölteni.
Meg azt sem írtad, hogy akkor csak repülni akarsz? Nem a város nézés a lényeg, hanem csak a repülés?
Mert akkor van olyan, hogy reggel elmész, délután hazarepülsz és az egész alig pár ezer ft.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!