Melyik a legjobb internetes repülőjegy rendelő vásárló portál?
Ez sem rossz.
Én egyszer rendeltem a supersaver.com oldalról, tényleg kedvezményes, de nekem rosszul igazolták vissza a nevemet, szerintük az én hibám volt, de nekem nagyon gyanús, mert nem tudom elhinni, hogy s után én írtam volna egy i-t (mert ha még d vagy a lett volna ami az s mellett van, de az i, nekem nagyon nem jön ki..) Szóval ha azt választod csekkeld le, hogy minden rendben van foglaláskor :)
Attól függ, hogy hova szeretnél jegyet. Például ha csak európán belül és olcsón szeretnéd megúszni, akkor első körben nézd meg wizzair és ryanair oldalait közvetlen aztán ha azok nem mennek oda vagy európán kívül szeretnél akkor jöhet a skyscanner meg hasonló oldalakon keresgélés.
Pelikánt legfeljebb keresésre használd! Ne vegyél ott repjegyet, mert drágább, mintha pl. a légitársaság saját oldalán vennéd! Ugyanis az nem repjegy kereső, hanem egy online utazási iroda, aki a jegyárra ráteszi a saját nagy hasznát.
Tengerentuli jarataimat mindig az alabbi oldalak egyiken foglaltam, es eddig soha nem volt semmi problemam (tobb mint 10x repultem en vagy csaladtag):
expedia.com
cheapoair.com
onetravel.com
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!