Az online utasfelvétel egyenlő a check-innel?
Figyelt kérdés
Először utazok majd repülővel. A jegyet már megvettem, átszállás nélkül megyek és 20 kg feladott poggyásszal. A csomagba benne van még az ingyenes online utasfelvétel. Tudom, hogy kb 2 héttel indulás előtt érdemes megcsinalni, hogy az oda-vissza útra is meglegyen egyben. Nem igazán értem az egészet olyan bonyolultnak tűnik, valahol azt írja hogy még a cipőt is le kell venni meg folpakkozni a csomagot, videókat is néztem😂 a kérdés igazából az egész folyamatra irányul, hogy a check-inen kell először átesni és utána a poggyászt feladni? Így, hogy online megcsinálom a felvételt. Az oldalon felkínálta hogy kössek ott utasbiztosítást de 50.000 körül jött ki, más biztosítós oldalon meg 13.000 körül van tehát azt nem kötöttem, inkább majd máshol. Illetve transzfert se mert szerintem külön lehet majd olcsóbbat találni. Mellékes info😅tegnap 23:13
1/1 anonim válasza:
Utasfelvétel = check-in
Megcsinálod az online check-in-t előre, ekkor jó esetben kapsz egy qr kódot, ezt kell majd mindenhol beszkennelned.
A reptéren:
1) feladod a csomagod
2) átmész a biztonsági ellenőrzésen
3) átmész a járatod beszállókapuján.
"valahol azt írja hogy még a cipőt is le kell venni meg folpakkozni a csomagot"
A cipőt a biztonsági ellenőrzésnél vetetik le, ha hosszú szárú pl. csizma.
Folpakkozni a feladott csomagot szokták, hogy nehezebben lopjanak belőle de ez nem kötelező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!