Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Utazott valaki mostanság...

Utazott valaki mostanság Ryanairrel 10 kilós feladott poggyásszal?

Figyelt kérdés

Rendkívül cseles patkány a Bryanair. Ha foglalsz, 10 meg 20 kilós feladott poggyászt lehet választani. A 10 kilósnak is meghatározzák a méretét a foglalás során: 55 x 40 x 20 cm. De csak ott. Sehol máshol nem találtam ennek a nyomát. Se a GYIK-ban, se a szabályzatban, sehol.

Vajon ez valóban így van? Vagy csak aljas gerinctelen trükk, hogy inkább 20 kilósat vegyél.

Kinek van ezzel tapasztalata?

A foglaláson ill. beszállókártyán is szerepelt, hogy csak 55 x 40 x 20 cm

lehet a feladott(!) 10 kilós poggyász?

Volt, aki ezt ellenőrizte?

Köszi

Ui: Mikor utaztál, mikori az infó?

jan. 22. 23:01
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

a feladott borondnel nem nezik a mereteket.

[link]

Tudom, a foglalasnal valamiert kiirja, de a a feladott borond mereteit nem nezik. En par honapja adtam fel egy asztalt, 10 kg-s borondkent, Tenerife repteren Budapestre(osszecsukhato asztal, kb 120*100*50 volt a merete becsomagolva)

jan. 23. 12:47
 12/16 anonim ***** válasza:
69%
Ez a szabály szerintem csak azért van, hogyha a prioritys kézipoggyászod nem fért be a keretbe, akkor a 20 kg-s feladott poggyász díját vasalhassák be rajtad.
jan. 23. 13:31
 13/16 A kérdező kommentje:
@12 Nem lepődnék meg, ha ez (is) állna a Görényair zavaros kommunikációja megett.
jan. 23. 13:55
 14/16 kutyafule4 ***** válasza:
51%

[link]

fél perc volt, úgy hogy elsőre nem ezt találtam meg

jan. 23. 23:00
 15/16 A kérdező kommentje:

@14 Nem rossz próbálkózás, csak a lényeg nincs ott! 😀

Ezért írtam ki a kérdést.

jan. 26. 22:19
 16/16 anonim ***** válasza:
nem szamit a meret feladott poggyasznal.
jan. 26. 23:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!