Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Légiutaskisérőként lehet...

Légiutaskisérőként lehet smink tetoválásom?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy a tetoválás a legtöbb légitársaságnál látható helyen kizáró tényező, de igaz a smink tetoválásra is? Szeretném a számat és a szemöldökömet is megcsináltatni, viszont tervben a jelentkezés az Wizz-hez és az Emirateshez is a közeljövőben és megfordult ez a kérdés a fejemben, ugyanis ott mindig sminkben kell lenni.

ma 08:01
 1/3 anonim válasza:
100%
A Ryanair és a Wizzair szerintem már egyre kevésbé veszi szigorúan a tetoválást, láttam már több légi utaskísérön. Az Emirates és a többi nagy (föleg, akik elég sok muszlim országba repülnek) viszont továbbra is. Viszont a smink (ès szerintem a hajviselet is) meg van határozva, és elö van írva, hogy milyennek kell lennie (Emirates-en pl. minden csajon vörös rúzs van), emiatt lehet probléma a sminktetoválás is.
ma 08:52
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Emirates, Qatar, stb társaságknl már a nyílt napon az ajtóban vissza fognak fordítani. EU-ban még talán elmegy, egyre megengedőbbek. De nem éri meg meggondolatlanul véglegesen előre kipingáltatni az arcodat ha tényleg cabin crew szeretnél lenni. Arra is gondolj hogy ha egyik cég fel is vesz, de aztán váltani szeretnél és máshol meg nem engedik a tetoválást, akkor lehet emiatt leszel kénytelen otthagyni a pályát. Hidd el az lesz a legkisebb problémád hogy minden szolgálat előtt sminkelj.
ma 09:18
 3/3 A kérdező kommentje:
Én azért gondoltam erre, mert mikor szolgálatba lennék,úgyis rúzst kellene viselnem és nem látszódna, mert én csak egy nagyon természetes korrigációt szeretnék elérni.
ma 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!