Jovohet vasarnap repulok Hugommal, es ket noveremmel Nemetorszagba?
Jovohet vasarnap repulok Hugommal, es ket noveremmel Nemetorszagba! Nem elosszor repulok, de mar nagyon izgulok, es nagyon varom hogy el teljen az ido. Le toltottem egy ilyen ido kalkulatoros appot, hogy vissza szamlalja az idot a repulesig es az eskuvoig. Batyam eskuvoje lesz szombaton) Nem tudom hogyan "gyorsitsam" fel az idot (mitcsinaljak? hogy gyorsabban el teljen az ido). Holnap megyunk apukamhoz, hervegere van terv, illetve jobohetre is, csak egyfolytaban a repules van a fejemben, es nem tudom mit kene tegyek, hogy valamennyire el felejtsem ezt! Minden repulesem elott van egy ilyen izgatotsag.
Ti is ilyenek vagytok, hogy tul izguljatok a repulest, illetve nagyon varjatok? 😭
Nem kedvesem, a helyesírás alap. Mindent elárul rólad. Ahogy az írásképed (szintén egy szó), a fogalmazásod és a GONDOLATAID is.
Ezekre kapsz itt választ.
Ember az ember. Ennyire zavar teged az, hogy vannak olyan szavak amiket rosszul irtam le?
Szerintem ez valamilyen meretekben normalis is. Hozzam kepest vannak olyan emberek, akik a kutyat normalisan le nem tudjak irni. Nem negativ megjegyzest kertem toled, normalis, valaszokat varok, de igazad van, nekem is van amibe igazam van. Errol ennyit;)
Helyeden kezellek. Erre gondolj. Erről ennyit.
(vigyori jel nélkül)
"Jovohet vasarnap repulok Hugommal, es ket noveremmel Nemetorszagba?"
Ugy tunik, igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!