Repülésnél a kézipoggyászt mennyire nézik át?
Figyelt kérdés
A jeggyűrűt vinném magammal, viszont jó lenne ha a párom nem látná. Vagy esetleg pénztárcába rakjam bele abba nem turkálnak az ékszertartót meg a bőröndbe az utazásig?júl. 31. 17:42
1/10 anonim válasza:
Sosem túrják fel a kéziboggyászt, kivéve ha a monitoron kiszúrnak valami furcsa cuccot.
2/10 anonim válasza:
Semmiben sem turkálnak. Ok nélkül legalábbis. Átmegy a kézipoggyászod a röntgengépen, és kész. Nem fogják a gyűrűt kivenni.
3/10 anonim válasza:
Ha tiltott tárgyat látnak vagy ha nagyon sűrűn van pakolva a táska, akkor fogják csak kinyittatni.
4/10 A kérdező kommentje:
Szuper köszi a segitséget.
júl. 31. 20:07
5/10 anonim válasza:
Régebben amíg nem volt Android Auto, mindig vittem a bérautóba való műszerfal tetejére tehető mágneses telefontartót. Állandóan kiszúrták és elő kellett keresni, hogy megtapogassák
7/10 anonim válasza:
"Átvilágítják de bele nem túrnak."
Vagy de. Nekem elég gyakran nézték meg eddig a kézitáskámat, amikor utaztam, pedig soha semmi extrém nem volt benne
8/10 anonim válasza:
Ja, nem túrnak bele. Csak ha a röntgen kimutat valami gyanúsat az alján akkor megkérnek, hogy bányászd már elő. Azt meg, hogy a röntgen mit érzékel gyanúsnak, azt nem te döntöd el. Lásd az #5-öst. Megoldás, azóta nem viszem magammal
9/10 anonim válasza:
"Csak ha a röntgen kimutat valami gyanúsat az alján akkor megkérnek, hogy bányászd már elő. "
Még véletlenül se. Nem nyulhatsz a taskadhoz, max arra kérnek meg, hogy nyisd ki, ha le van zárva. A biztonsági ellenőr fogja elő bányászni.
10/10 A kérdező kommentje:
Semmi gond nem volt a kapuknál, gond nelkul átment, felvehettuk. Ékszereket se kellett levenni.
aug. 2. 08:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!