Az miért van,hogy 3 főre foglalnék repjegyet dubaiba,és még külön arra is fizetnem kell, hogy egymás mellett üljünk?wtf...
Figyelt kérdés
júl. 6. 13:25
1/15 anonim válasza:
Ez mindehol így van. A repülöjegy is csak 5000 ft, de amikor hozzáadsz egy bőröndöt, lesz belőle 20 ezer ft xd
2/15 A kérdező kommentje:
Na arról ne is beszéljünk, hogy a pogyász 1főre +30ezer... és az egymás mellé sorolás 1főre 8 ezer, akkor az oda vissza 50-60ezer plusz
júl. 6. 13:28
3/15 anonim válasza:
Bonyolítjátok a súlyelosztást, ezért kell fizetnetek. Meg persze a légitársaságnak is plusz bevétel.
4/15 anonim válasza:
És mennyi lenne a jegy "rendes" járaton?
5/15 A kérdező kommentje:
Rendes? Mármint?
júl. 6. 16:21
7/15 A kérdező kommentje:
Honnan tudjam, nekem arra alapból nincs pénzem így meg se nézek ilyeneket...
júl. 6. 16:33
8/15 anonim válasza:
A lepontozás az megy, látom.
Hát nem 5000 forint az biztos.
A „rendes” járatom kifizetsz egy összeget, és azért kapsz választott ülőhelyet, csomagfeladási lehetőséget, fedélzeti ellátást.
A fapados azért fapados, mert semmit sem kapsz a picike kis összegért. Ha nincs igényed másra, akkor ennyivel megúszod. De mindenért fizetned kell, amit igénybe akarsz venni.
A végösszeg még így is kevesebb lesz.
9/15 A kérdező kommentje:
Szerinted a válasz hasznos.
Én felpontozok mindenkit, nem tudom ki pontozott le.
júl. 6. 17:17
10/15 anonim válasza:
Ha csóró vagy ne akarj repülni. Vagy fizesd meg és utazz rendes légitársasággal, vagy ha filléres jegyet vaszel, akkor pedig örülj, hogy jut egyáltalán ülőhely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!