Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Kézipoggyász + hátizsák?

Kézipoggyász + hátizsák?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

WizzAir-rel készülök repülni Bécsből. Vettem egy gurulós kis bőröndöt (40x30x20 cm), viszont ezen felül még szeretnék egy hátizsákot is felvinni a gépre. Ezt megtehetem plusz költség nélkül?

Több ismerősöm is azt mondta, hogy ők is így utaztak, és nem “kötöttek bele” a reptéren. Köszönöm a válaszokat!

máj. 30. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha priorityt vettél, akkor 2 csomagot vihetsz fel a fedélzetre. Az egyik egy pici bőrönd méretének felel meg, a másik egy kisebb hátizsákènak. De a foglalásodban is látnod kell ezeket a pontos mérethatárokkal együtt.
máj. 30. 22:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenesen vihetsz egy max. 40x30x20 cm-es hátizsákot, amit az ülés alá kell raknod.

Ha veszel priority-t, akkor ezen felül vihetsz egy max. 55x40x23 cm-s csomagot, amit a fedélzeti csomagtartóba kell raknod.

máj. 30. 22:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ismerőseid is Wizzairrel mentek? Mert az, hogy pontosan mit engednek, az nagyon attól függ, hogy hova mész és nyilván azért az is, melyik légitársasággal. Pl. most nyilván nem a Wizzairről beszélek, de ha pl. USA-ba mész, akkor általában a legolcsóbb jegy is tartalmaz egy kézipoggyászt és egy személyes tárgyat (personal item), szóval az az alap. Viszont az ilyen Wizzairnél a legolcsóbb jegy az egy ingyenes kézipoggyászt enged, ahogy a kettes is írta, szóval ott ha többet akarsz, akkor fizetned kell. Én azért nem kockáztatnám meg. Mármint, szerintem nagy az esély, hogy belekötnek, hiszen +1 táskával többet viszel az engedettnél.
jún. 1. 21:37
 4/4 A kérdező kommentje:
Az egyikük Wizzair, másik Ryanair és szintén Bécsből.
jún. 2. 11:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!